IRC-Galleria

tietotekninen varoitus/vihje:Tiistai 27.10.2009 22:43

Älkää ostako ABIT-emoa, ne ovat säännönmukaisesti niin käsittämättömän paskoja että tuollaisesta rikoksesta ihmiskuntaa vastaan sietäisi saada rangaistuksen. Jos olet jo erehtynyt tuollaisen perkeleen hankkimaan, älä missään tapauksessa yritä vaihtaa siihen prossua! Lakkaa boottaamasta koko vitun romu.

Toinen itkun aihe on tämä käsittämättömän paska galtsusofta: loggaamisessa on semmoinen ihana feature, että kun alkaa kirjoittaa passua, kursori hyppää kolmessa tapauksessa neljästä takaisin nick-riville ja ainakin puolet salasanasta tulee siihen. Kuviakaan en saanut blogiin näkyviin. En tajua miksi se entinen ihan hyvin toimiva softa piti vaihtaa tällaiseen bugiseen paskaan >_<
Sitten, minkä vitun takia kun tallentaa "blogi"kirjoituksen niin tämä paska ilmoittaa että muokkaaminen keskeytyi? Häh? Eihän keskeytynyt, sain valmiiksi!! Tuo kursorin hyppääminen edelliseen kenttään (aihe) tapahtuu tässäkin. Helvetin krapulapäiset sunnuntaikoodarit, olisitte nyt edes yrittäneet perkele!

Sori kielenkäyttö, en keksinyt riittävän rumia kirosanoja niin piti käyttää näitä tunnettuja :(

[muok] unohdin sanoa että uusin firefoxin versio on niin uskomaton huononnus ennen niin loistavaan selaimeen että jonkun pitäisi saada raipparangaistus kiitokseksi. Minkä helvetin takia välilehti siirtyy uuteen ikkunaan kun vahingossa onnistuu heilauttamaan kättä samalla kun pitää hiiren nappia pohjassa - siis kun yrittää hiirellä vaihtaa tabia? Miksi tämä paska lakkasi osaamasta sen "palauta edellinen istunto"-taikatempun? Kyllähän sen saa palautettua nytkin mutta pitää klikata yhden ylimääräisen kerran. Miksei se vain palauta välilehtiä suoraan???

Vihaan tietotekniikkaa. En edes tiedä kumpaa vihaisin enemmän, softaa vai rautaa >:(

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.