IRC-Galleria

kannabiksesta ja laillistamisestaTiistai 16.11.2010 15:42

Kävin vaihteeksi pitkän keskustelun otsikon aiheesta. Vastapuolen lopullinen argumentti tuntui olevan että sitten kun suurin osa kansasta on laillistamisen kannalla niin minun ja muiden saman asian harrastajien vastuuton vainoaminen loppuu. Tämä kuitenkin herättää kysymyksen:

Minkä perkeleen takia jonkun konservatiivikukkahattumummon mielipide otetaan huomioon siinä minä minä saan tehdä itselleni? Eikö asian tulisi koskettaa vain niitä joita se koskettaa? Perusteluksi ei saa riittää "mutta kun siitä menee pää sekaisin", "se on huume" tai "se aiheuttaa riippuvuutta", koska jokaisessa noissa voidaan kysyä edelleen miksi tuon ominaisuuden pitäisi tehdä sen käyttämisestä laitonta. Minä tiedän mitä se tekee ja teen tietoisen päätöksen ottaa ne terveysvaikutukset vastaan joita siitä tulee. Kieltolain kannattajat sen sijaan haluavat kieltää minua ottamasta itse vastuuta ja aiheuttaa suunnatonta kärsimystä ja päivittäistä, ihan todellista jäytävää pelkoa minulle kun en tanssi heidän pillinsä mukaan.

Haloo, minäkään en marssi sinun kotiisi määräämään mitä saat syödä tai juoda tai hengittää ellet aiheuta sillä minulle konkreettista vahinkoa! Sinäkään et saa tehdä niin minulle.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.