IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

täydelliset naiset ja true blood.Lauantai 28.03.2015 08:37

poikaystävä on tulossa tänään käymään. katsotaan varmaan joku leffa taas. eilenä käytiin kärkkäisellä naisten ryhmässä. ostin true bloodin vikan kauden ja täydelliset naiset eka kausi. katsoin eilenä pari jaksoa täydellisiä naisia. lepäilin vaan eilenä. makoilin sohvalla. nyt on vähän pirteämpi olo. jaksaa taas. joudun ottamaan tänään yhtä vatsa lääkettä. mulla on vatsan kanssa ongelmia.
mutta. kyllä se siitä. onneksi lääkkeet on keksitty.
oltiin eilenä kaverin kanssa kuluttamassa aikaa pajalla. kävelin sitten sieltä suoraan kämpille. keitin teetä. eilenä illalla mä nukahdin sohvalle. ja heräsin yhdentoista aikaan ja menin omaan sänkyyn nukkumaan. en ole katsonut nyt mitään animea. ei ole innostanut.
huomenna aijon varmaan vaan katsoa täydellisiä naisia. aijon eka katsoa sen täydelliset naiset ennen kun alan katsomaan true bloodia.
ainakin on tekemistä ja katsottavaa. nyt en aijo ostaa mitään ylimääräistä tässä kuussa. olen nyt tämän kuun shoppailut tehnyt. katsoo sitten taas ensi kuussa. jos vaikka ostaa jotain kivaa.
kärkkäisellä olisi ollut yksi ihana laukku mutta ajattelin etten tarvi koska mulla on noita laukkuja. se oli pinkin värinen. maksoi jotain vähän yli 30 euroa. katselin uusia kenkiäkin mutta en löytänyt.
huono valikoima. ostaa vaikka sitten kun menee lahteen ostoksille.
en tiedä tuleeko poikaystävä tänne moottori pyörällä. sen näkee sitten. tai se tulee autolla. saa nähdä viikon päästä millaiset naisten vaivat mulla on silloin. onko noi e-pillerit hyvät. tuleeko huono olo, mielikuvitus laukkaa, itkettää. tai sitten ei ole mitään noista.
toivottavasti. syöminen on mennyt joten kuten. en eilenä syönyt paljoa. oli taas pieniä annoksia. voi olla ettei tänäänkään oikeen maistu ruoka. aina ei voi maistua. välillä on tämmöisiä päiviä.
koitan nyt vaan saada tämän mun vatsan kuntoon.
mulla ei ole ollut vähään aikaan mitään vatsa vaivoja. niitä tulee aina välillä. huomenna ollaan menossa kaverin kanssa lenkille. silloin pitäisi olla upea ilma. tänään on aika pilvistä.
kyllä se valo sieltä tulee taas. kohta on huhtikuu. tää kuukausi on mennyt tosi nopeasti. on ollut paljon ohjelmaa.
ja tekemistä. tääkin kuukausi menee varmaan äkkiä.
kohta pitää ottaa aamulääkkeet. aamupala on yhdeksältä. pitää syödä vähän jotain. ettei ohjaajat ala valittamaan.
en varmaan aijo syödä mitään herkkuja tänään. juon vaikka kivennäisvettä. katsoo jos vaikka huomenna söisi vähän jätskiä.
mulla on pakastimessa sitä. aika paljon. pitää tarjota myös poikaystävälle. jos vaikka haluaa syödä. käydään varmaan kaupassa tänään. mun pitää ostaa jogurttia lisää. alkaa kohta loppumaan. mutta. tästä on tulossa ihan mukava päivä. :) aijon nyt vaan nauttia.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.