IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Lämmin kesäpäivä.Maanantai 14.05.2018 07:19

Uusi viikko taas alkaa. Viikonloppu meni tosi mukavasti. Poikaystävä kävi lauantaina. Vietettiin kiva päivä ja syötiin pizzat. Poikaystävä tarjosi ne. Oli hyvää pizzaa. Olin eilisen illan parhaan kaverin luona.
Paras kaveri kertoi sen reissusta miten se meni. Se oli ollut viikon Kreetalla. Sain tuliaiseksi siltä hienon mukin.
Katsottiin selviytyjät suomi ja mä olen niin iloinen että Sampo voitti.
Se oli mun suosikki koko ajan. Odotan jo innolla seuraavaa selviytyjät suomi kautta. Saa nähdä koska se sitten tulee. Nukuin tosi hyvin viime yön ja jaksoin herätä tänä aamuna kun kello soi. Mulla on taas työpäivä tänään. Neljän tunnin työpäivä. Voi olla että pääsee taas laittelemaan viinikorkkeja pusseihin. No siinä se päivä menee mukavasti. Mun pitää käydä kaupassa töiden jälkeen. Mulla on kuuma. Avasin äsken keittiön ikkunan niin tuulettuu. Tästäkin päivästä on tulossa lämmin.
Pitää ostaa sitä aurinkorasvaa. Katson sen tänään kun käyn kaupassa, niin ostan sen samalla. Nyt on juotu aamukahvit. Olen hereillä.
Juon vielä toisen kupin kahvia vielä ennen kun lähden töihin.
Tänään pitää taas jakaa viikon lääkkeet dosettiin. Mulla pitäisi lääkkeet riittää vielä tälle viikolle. Leponexia on vielä jäljellä.
Tämän viikon torstaina on taas verikokeet. Aamulla. Tuntuu ihan siltä että olisin ollut hetki sitten verikokeissa. Vitsi tää aika menee nopeasti. Tänään katsomme parhaan kaverin kanssa yhdessä taas salkkareita. Olen niin kaivannut sitä. Olen tosi iloinen siitä että paras kaveri on täällä. Oli kyllä ikävä kun se oli siellä reissussa.
Kohta katson mitä puen tänään päälle. Vaatekriisi on taas.
Varmaan taas legginsit. Farkuissa tulee liian kuuma jos ne laittaa.
Jotain kevyttä vaatetta tänään päälle. Ihana aamu kun ei ole vielä mihinkään kiire. Lähden vasta vähän yli tunnin päästä töihin.
Vesipullo pitää ottaa mukaan koska jano saattaa hyvinkin iskeä kun on näin lämmin. Mä en ole vielä jaksanut viedä noita pizzalaatikoita roskiin. Ne on vielä mun keittiön pöydällä. Vien ne tänään roskiin.
Katselin eilen netflixiä. Terrace housea ja animea.
Tänään varmaan katson taas niitä. Iltapäivällä kun on aikaa.
Ajattelin taas mennä tänään salille pitkästä aikaan.
Menen illalla. Lemmen viemän jälkeen. Olen taas noin tunnin siellä.
Tekee hyvää kropalle. Kaikki lihakset saa vähän liikettä.
Saa nähdä millainen tämä viikko on. Toivon että jaksan.
Päivä kerrallaan niin kaikki menee hyvin.
Nyt en stressaa mistään asiasta. Nautin kesästä ja auringosta.
Ja syön jäätelöä. Katsoo jos tänään ostaisi jätskiä kaupasta kun käy siellä. Mutta. Nyt puen vaatteet päälle ja alan laittamaan laukkua valmiiksi. Sen jälkeen alan kuunnella vähän musiikkia.
Nyt nautitaan kesästä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.