IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Ollut kuumetta ja kurkku kipeä.Keskiviikko 12.09.2018 08:01

Olen ollut sairaana niin en ole jaksanut kirjoittaa blogia. Mulla on ollu kuumetta ja kurkku tosi kipeä. Mä lepäsin sunnuntain ja maanantain.
Menin eilen taas töihin ja hyvin jaksoin siellä. Tänään taas töihin.
Kurkku on vielä vähän kipeä mutta kyllä se paranee. Pääasia ettei kuumetta ole enää. Huonenna mä kirjoitan sitten vähän pidemmän blogin kun mulla on aikaa enemmän. Huomenna meillä on siivousta ja kokkiryhmä. Kokkiryhmä on iltapäivällä. Saa nähdä mitä ruokaa päästään tekemään. varmasti jotain hyvää. Tänään me mennään kaverin kanssa salille illalla. Teen kevyesti tällä kertaa. Menen sinne silti tekemään jotain. En aijo jäädä sohvan pohjalle. Tekee ihan hyvää mennä salille. Juoduin eilen ottamaan rauhottavan kun olin töissä. Se meteli pisti ahdistamaan. Otin sen lääkkeen ennen kun lähdin kotiin. Onneksi otin sen niin olo helpottui. Ei ahdistanut enää.
Otan taas tänään rauhottavan töihin mukaan jos tänäänkin iskee huono olo. Sitä mä en voi tietää. Kohta alan kuunnella vähän musiikkia.
Luulen että tästä päivästä tulee parempi kun taas eilisestä päivästä.
Hetki kerrallaan. Nukun varmaan päikkärit kun pääsen töistä kotiin. Kerkiää hyvin levätä ennen kun menee salille.
Laitan sen mun uuden puma t-paidan päälle tänään salille. Mun hikipaita. Alkaa olla vähän nälkä. No kohta on aamupala.
Puolen tunnin päästä pitää lähteä töihin. Voisin alkaa pakkailemaan laukkua valmiiksi. Otan nyt varmaan tuon mun pinkin laukun käyttöön. Kaupassa mä kävin eilen niin voin kävellä tänään töistä suoraan kotiin. Ihan kiva. Mutta. Nyt musat soimaan ja puen vaatteet päälle.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.