IRC-Galleria

Miittis

Miittis

Kesää kohti. :)

Selaa blogimerkintöjä

Saan tänään koronarokotteen.Tiistai 06.04.2021 06:12

Pääsiäinen meni mukavasti poikaystävän luona. Tulin eilenä takaisin kotiin. Päästiin kunnolla viettämään aikaa toistemme kanssa. Poikaystävällä oli perjantai ja maanantai vapaata töistä. Olin poikaystävän luona viime torstaista maanantaihin. Muutaman päivän.
Maiseman vaihto teki kyllä hyvää. Pääsi samalla rentoutumaan.
Nukuin taas niin pitkään kun vaan pystyi. En laittanut ollenkaan kelloa soimaan aamulla. Saunottiin myös viikonloppuna. Oli hyvät löylyt.
Siinäkin taas rentoutui. Eilenä katsottiin pari leffaa netflixistä.
Nopeasti aika kyllä meni mutta oli kivaa. Nyt on saanut taas viettää aikaa poikaystävän kanssa. Arki alkaa taas pyörimään. Tää päivä tuntuu ihan maanantailta vaikka nyt on tiistai. Saan tänään sen koronarokotteen. Mun pitää mennä aamupäivällä yhteen paikkaan missä se sitten annetaan. Hyvä että sen nyt saa. Olen koko kevään odottanut sitä rokotetta. Mun yksi kaveri myös saa sen tänään.
Kuulutaan molemmat riskiryhmään. Uskon että elämä vähän helpottaa taas kun saa sen rokotteen. Olo on tällä hetkellä ihan hyvä. Mä heräsin jo viiden jälkeen. En saanut enää unta niin päätin vaan nousta ylös ja alkaa keittämään kahvia. Onneksi kahvi herätti mut. Herään taas nyt joka aamu kuuden aikoihin. Tulee se päivärytmi. Menee ajoissa nukkumaan ja herää aikaisin aamulla. Olen aamuvirkku. Aamut on ihan parhaita kun ei ole mikään kiire. Parasta on juoda aamukahvit rauhassa.
Juon sen aina mustana. Tällä viikolla pitäisi sataa vaan vettä.
Odotan jo että aurinko tulee taas esiin ja on lämmin. Kyllä se kesä sieltä tulee. Kesällä pääsee taas pelamaan jalkapalloa.
Meillä on hyvä porukka pelaamassa. Viime kesänäkin pelattiin.
Aina kun pelataan niin mä olen hyökkääjä. Saan tehtyä välillä maaleja. Meillä on hyvä kenttä missä pelata. Pitää tänään katsoa jos saisi pyykkiä pestyä tänään. Jos pesukone on vapaa niin pesen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.

Yksityisyys