IRC-Galleria

MinDe84

MinDe84

odottaa niin, että pikkuneiti saisi terveen paperit ja pääsisi kotiin sairaalasta!!

JoulukuulumisetSunnuntai 28.12.2008 17:57

Aatto vietettiin ensimmäistä kertaa omassa kodissa. Aamupäivällä käytiin koko perhe (Voltti myös) Hiirijärven mummulassa puurolla. Voltti sai metsätiellä taas kirmailla vapaana. Päivällä vaari ja mummu tuli meille. Niina saapui töiden jälkeen. Syötiin mahamme täyteen kuten jouluna kuuluukin. Kimikin maisteli porkkana- ja perunalaatikkoa. Saunassakin Kimi pääsi ensimmäistä kertaa käymään, olipa se jännää! Joulupukki ei käynyt, mutta tontut oli tuoneet paketit (ja niitä oli paljon!) kuusen alle. Eniten paketteja oli pikkumiehelle, mutta oli niitä sen verran äidille ja isillekin, ettei me kovin tuhmia voitu olla. Jouluglögit nautittiin vielä myöhään yöllä. Mukavasti siis sujui aatto.

Joulupäivänä oltiin Jaanalla ja Mikalla syömässä Karkussa, edelleen siis koko perheen voimin.

Tapaninpäivää vietettiin kotona, paitsi että käytiin yhdessä ulkoilemassa Pitkäjärven lenkkipoluilla. Voltti riehui ja nautti, kun sai juoksennella vapaana pitkin metsiä!

Lauantaina heräsin siihen, että oikea hartia oli aivan jumissa ja pää ei kääntynyt oikealle ollenkaan. Harjavallan terkkarista sain pari Sirdaludia ja niiden jälkeen sitten olin nukuksissa koko päivän. Kivut tosin ei helpottaneet. Eipä juuri mihkään kiinnostanut pää vinossa lähteä, joten kotosalla oltiin.

Tänä aamuna oli jo huomattavasti parempi olo. Tultiin porukoille Vammalaan syömään. Äsken käytiin Voltin ja Nallen kanssa lenkillä (+Kimi vaunuissa). Molemmat pojat olivat ensimmäistä kertaa yhdessä vapaana ja hyvinhän tuo sujui! =) Voltti ainakin nautti kovasti, kun sai taas juosta vapaana ja oli vielä koirakaverikin! Mutta nyt täytyy lähteä kohti ruokapöytää...

PS: Uutta vuotta vietetään kotona. Pääsen aattona 18:00 töistä, joten vaan saunotaan ja syödään illalla. Seuraavana päivänä kiinnostaisi vähän lähteä Tahkolle, mutta saas nyt nähdä.....

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.