IRC-Galleria

Minttu82

Minttu82

"Sinua kehotetaan muistelemaan menneisyyttäsi, ja jotakin tuskallista tulee mieleesi. Saat hiljaa mielessäsi päättää, että o...

Selaa blogimerkintöjä

Joskus..Maanantai 16.06.2008 22:33

... ei aina, mutta joskus, tuntuu kuin olisi nurkkaan ahdistettu koira. Tänään se olo alkoi ja tuskin se ihan heti loppuu...

Mä luovuin mun periaatteistani, että ihmiset saisivat olla onnellisia. Jo toisesta periaateestani. Pelkään vaan pahasti ettei sekään tule riittämään. Sitten kaikki olisi turhaa. Mä olisin menettänyt kaiken. Pelataan upporikasta tai rutiköyhää... Mä häviän kuitenkin aina.

Mä olen ollut 12 tuntia tilassa, jota en osaa sanoin kuvailla. Mä olen miettinyt elämääni, menneisyyttäni ja tekojani. Kaikkea sellaista mitä en saa tekemättömäksi ja kaikkea sellaista minkä mukaan mun arvopisteet lasketaan. Huonot tuli pisteet. Ei niillä mihinkään pääse.

Mä voin luopua periaatteestani, jos siitä oikeasti on apua. Kysymys kuuluukin: Mistä sä luovut? Voisitko sä tehdä saman? Siitä ei ole ollut keskustelua. Enkä mä vaadi, haluaisin vaan tietää. Tulenko se olemaan aina minä joka luopuu jostain?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.