IRC-Galleria

Minttu82

Minttu82

"Sinua kehotetaan muistelemaan menneisyyttäsi, ja jotakin tuskallista tulee mieleesi. Saat hiljaa mielessäsi päättää, että o...

Selaa blogimerkintöjä

Narsisti kerää tarkoituksella tietoja uhristaan voidakseen käyttää niitä lyömäaseina. Manipuloinnin, hurmaamisen ja uhkailun edellytys on, että hän tietää uhristaan riittävästi.

Pettymys on valtava, kun tajuaa rakastaneensa ihmistä, joka on pelkkä kuori, luottaneensa tähän täysin ja tullut perusteellisesti hylätyksi ja hyväksikäytetyksi.

Mies sai ja saa "elämän virtaa" siitä, että sai alistaa ja nöyryyttää, huoritella ja uhkailla minua.

Silloin en ymmärtänyt, miksi Tomin äidin ääni muuttui itkuiseksi kun hän näki minut, mutta nyt tiedän hänen olleen vieläkin tuossa narsistin luomassa "tunnekoukussa" - vielä monien vuosien jälkeen.

Myös naiset kuvaavat narsistimiehiä yliseksuaalisiksi. Seksiä on silloin käytetty parisuhteessa vallan välineenä. Naiset kerotvat alistamisesta, uhkailusta, "kouluttamisesta", pakottamisesta, raiskauksista ja karkeasta kielenkäytöstä. Joukossa on myös miehiä, jotka eivät tee aloitteita, koska eivät naisten mukaan kestä torjutuksi tulemista. Yleisesti ottaen torjutuksi tulemiset ovat aiheuttaneet erilaisia tilanteita riidoista ja mykkäkouluista alkaen aina pahoinpitelyihin ja raiskauksiin asti.
Kirjoituksissa on hämmästyttävän paljon kuvauksia miesten vaatimuksista: yksipuolisen nautinnon takaamasta seksistä anaaliseksiin, pissaleikkeihin tai muuten rajuun ja tunteettomaan yhdyntään pakottamisesta. Silti suoranaisia johtopäätöksiä ei voi tehdä. Näissä tapauksissa naiset tulkitsevat miehen enemmän nauttivan vallasta kuin seksuaalisesta kanssakäymisestä. Läheisyys ja hellyys puuttuvat monen suhteesta kokonaan: seksi on suorituskeskeistä ja alistavaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.