IRC-Galleria

Musta ja synkkä joulu.Tiistai 25.12.2007 21:36

Joulua varten tuli treenattua pari päivää ja ilokseni huomasin että krapula ei tulisi vaivaamaan lähipäivinä. Nyt en muista mitä noina parina päivänä tapahtui, mutta eilisestä muistan nyt hiljaa hämärtyvien varjojen sumuiset ääriviivat, jotka katoavat pian niin kuin varjot pimenevään yöhön.

Kotona vanhempien luona vietin koko hilpeän illan. Tuo vanha naistenmies ja päivän synttärisankari ei koskaan saappaillaan taloon astunut. Tais olla kotona riitaa muorin kanssa!

Täällä kotona kaadoin kolme paukkua ennen kuin faija kurvas kolmen aikoihin pihalle. Käväisimme hautausmaalla ja sieltä porukoille. Kiskoin kyllä ihan kivasti viinaa mutta yllättävän hyvässä kunnossa olin, eli näkyi hyvin ahkeran harjoittelun tulos. Faijalla kopsahti pää pöytään loppuillasta eli minä voitin! En nyt muista kävikö ihan pöydän allakin, ei kait mutta voin olla väärässä. Siis miehethän ei joulua viinaa tissuttelemalla vietä, vaan reippain ryypyin, PerkeLE!

Yksi lahja pitää mainita! Ei minun hyvä viinapää, vaan kirja missä on eri tyylisiä hius ja parta tyylejä. 70 luku mallia! Täytyy sanoa että olen helvetin onnellinen kun en syntynyt noihin aikoihin.

Musta ja synkkä joulu on nyt ohi. Lunta olisin toivonut niin kuin varmaan Joulupukkikin. Reellä nyt on luultavasti tuskallista rymistellä lumettomassa talviyössä, joten jäi pukki kotia dokaamaan ja söi luultavasti porotkin pahimpaan vitutukseen! Ei sitä lunta enää vaan tule, perkele! Ja kun mies lahjoittaa joka vuosi tilinsä pois, niin ei sitä rahaa mersuunkaan riitä!

Mitä tässä nyt enää paskaa puhumaan! Ei pitänyt, mutta että pitikin nyt sitten korkata pullo! No tammikuussa ajattelin pitää tipattoman joten täytyy nyt sitten vielä pikkaisen ottaa. Saapi nähdä mitä tuosta tipattomastakin tulee! Mitään en lupaa mutta lupaan yrittää!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.