IRC-Galleria

Unipäiväkirja IIITorstai 31.01.2008 12:02

Muistaakseni kaveri hesasta ajoi meitä virkkalaan dokaamaan jossa oli aikamoiset kekkerit. Ihmisiä oli reippaasti enemmän kuin täällä lohjalla. Joku vanha mummo pelas jalkapalloa keskellä katua ja ihmettelin että koska se savuttaa sen kuuluisan sydärin.
Saavuimme virkkalaan ja hyppäsimme autosta ulos. Pullot kädessä käveltiin jonnekin kerrostalo asunnoille. Joka pihalla oli ihmisiä riehumassa ja ihmettelin miten täällä näin paljon väkeä on. Kuulin jonkun huutavan nimeäni ja käännyin ympäri. Eka sanani oli että; mitä helvettiä - koska mun olis varmaan pitäny tunnistaa hemmo mutta ei mitään hajua kuka se olisi ollut mutta sanoin; no moro - niin kuin tuntisin. Sen tyttöystävä oli hetkessä alasti ja alkoi sylitanssimaan sen sylissä. Oli asiallisen näköistä touhua mutta sitten kaikilla oli kiväärit kädessä ja oltiin lähdössä jonkin näköiseen sotaan.
Bruce Campbell oli mukana minkä muistan. Jonkin näköisiä hirviöitä juoksi meitä vastaan joita me sitten tapettiin ihan vitusti mutta ei tarpeeksi. Niitä oli kuulema 100 000 tulossa jos ei enemmän. Muistan että jotenkin Bruce Campbell loukkaantui kaksi kertaa ja kummallakin kerralla se uhrasi itsensä räjäyttämällä itsensa. Ensimmäistä kertaa en kunnolla muista mutta toisella kerralla kun juoksimme karkuun noita hirviöitä juoksimme - tais olla tyttökoulu. Kaveri raahas Campbellia perässään joka huus että jättäkää mut tähän. Raahattiin Campbell sisälle hirviöiden juostessa pitkin kattoja. Jätettiin Campbell siihen ja oltiin - itse asiassa taas vanhan lapsuuden kaverin kanssa niin herrasmiehiä että vaikka koulun käytävät olivat täynnä oppilaita, juoksimme varoittamatta ripeästi kauemmas luokkahuoneeseen. Saatettiin jopa potkia oppilaat ulos huoneesta ja nopeasti ovi kiinni. Hiljaisuus vallitsi huoneessa. Huoneen ulkopuolelta kuului lasten iloiset laulut ja tiesimme, kuulimme nyt että nuo hirviöt olivat saapuneet kun äänet muuttuivat enemmän häiritseviksi huudoiksi. Lämmin aalto pyyhkäisi läpi koulun käytävän liekkien humistessa oven ulkopuolella. Lapset kirkuivat. Pitkän aikaa liekit humisi huoneen ulkopuolella ja päätimme mennä vielä vaatekaappiin ja samassa huoneen ovi lensi apposen auki liekkien kuroittaessa meitä mutta ehdittiin vaatekaappiin ja pelastuimme.
Kun kävelimme ulos oli hyvin hiljaista. Pikkutytöt kävelivät kuin grillatut pingviinit ja taisivat kaikki menettää silmänsä mutta olivat jotenkin hengissä. Tiesimme kuitenkin että jos me itse olisimme olleet tuossa liekkimyrskyssä olisimme kuolleet.
Oli tietenkin juhlat sen jälkeen ja menimme kaupungille metsästämään mustalaisnaisia. Niin ei siis kivääreillä.
Muistan että sota jatkui mutta miten, en muista.

.... Nyt ei muista enempää mutta kaikenlaista...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.