IRC-Galleria

Unipäiväkirja VIPerjantai 04.04.2008 13:32

Kävelin Lontoon keskustassa keskitalvella. Jostain syystä minulla oli vain yksi kenkä jalassa joten jouduin pomppimaan yhdellä jalalla. Vieressä oli kojuja joissa jaettiin leffoja ilmaiseksi, mutta vain yksi leffa per perse joten ihmiset olivat muodostaneet ympyrän muotoisia jonoja jotta saisivat enemmän leffoja. Naureskelin asiaa kun pompin ohi. Taisin ottaa yhden leffan itsekin mutta en enää muista minkä.
Matka oli pitkä varsinkin tietokone sylissä joka oli taas vaihteeksi rikki. Vein koneen serkulle joka hetken katseli sitä hiljaa ja sanoi sitten että "sinähän se olet puuseppä joten mikset sinä tätä osaa korjata." Olin hiljaa ja ojensin kirjan jonka toin mukanani jonka luulin auttavan. Kirja käsitteli erinlaisia liitos tyylejä miten saa osat kiinni toisiinsa esim tapeilla tai jyrsittyä nätisti oikeisiin kulmiin jotta osat saisi hyvin yhteen. Kirjasta saattoi olla apua, sitä en tiedä koska minut oli kutsuttu oikeuteen.
Seisoin nyt oikeussalissa ja katselin edessä olevan pöydän taakse. Pöydän takana istui sellainen pöllön näköinen rouva joka oli Englannin kuningatar. Kuningatar ilmoitti että koska huomenna olisi maan kansallispäivä he testailevat hirttolavoja. Sain kunnian olla testihenkilö. Minä. Katsoin lavaa joka oli edessäni eikä koko toimitus muistuttanut kovin paljoa sitä perinteistä hirtto tapaa. Naru oli kiinni katossa joka oli noin kymmenen metrin korkeudella. Siinä missä tulisin seisomaan narun jatkeena, naru kulki helvetin jyrkässä kulmassa kohti kattoa ja naru kiskottaisiin helvetinmoisella vauhdilla kattoon, joten koko toimitus näyttäisi melkein kuin joku yrittäisi lentää. En tiennyt itkeäkö vaiko nauraa.
Lähdin pomppimaan ulos talvipakkaseen pieni kyrpä otsalla. Päätin varastaa kaverin kanssa porschet ja kaahailimme Lontoon keskustassa jonka jyskeeseen ehkä heräsin.

Vittumaista koska niin hyvin muistan että tapahtui vielä paljon mutta en niin hyvin että muistaisin mitä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.