IRC-Galleria

Morsum

Morsum

They call me Sonic cuz I am faster than sound I keep on jumping around

Kemijärviläiset on laitettava KURIIN!Keskiviikko 30.01.2008 23:49

Nyt olemme jo hyvän aikaa seuranneet yhden kaupunkimme KAPINOINTIA isänmaatamme vastaan! Ilmeisesti Kemijärvellä on jo vuosia ollut KAVALIA salaliittosuunnitelmia, joille odotettiin vain sopivaa hetkeä tuoda esiin. Nyt tuo syy onkin kuin taivaanlahjana saatu sellutehtaan lopettamisen muodossa.

Tarinahan sai alkunsa siitä, että suuri ja mahtava Stora Enso ilmoitti lopettavansa Kemijärvellä sijaitsevan sellutehtaan. Tämä tehtiin tuotannollisista syistä, jotta firmalla menisi paremmin. Tästähän kapinalliset suuttuivat syvästi ja aloittivat välittömän kapinan, joka puhkeaa hetkenä minä hyvänsä avoimeksi ITSENÄISYYSTAISTELUKSI! Jopa tasavaltamme kolmanneksi tärkeintä henkilöä, pääministeri Matti Vanhasta HALVENNETTIIN törkeästi hänen tehdessä hyväntahdoneleenä vierailun Kemijärvelle. Tarkoituksenaan hänellä oli lepyttää mielialoja kertomalla TOTUUDEN miksi tehdas suljettiin. Totuu ei tietysti näitä punikkeja kiinnostanut, vaan MELLAKOINTI senkun jatkuu. Lisäksi uusimpana tempauksena PAHAT paperimiehet ovat halventaneet Storan johtoa! Arkkipiispa Paarman olisikin välittömästi asetettava koko Kemijärvi kirkonkiroukseen jupakan päätökseen asti. Lisäksi presidentin on välittömästi tuomittava VÄHINTÄÄN 40% mellakoihin osallistuneista paperimiehistä KURISTUSHUONEELLE useiksi kymmeniksi vuosiksi. Luulisi sen olevan sopiva esimerkki mitä kapinoinnista isänmaatamme vastaan seuraa.

On myös huomioitava Kemijärveläisten VAARALLISEN suuri kommunismin kannatus. Sieltä tulee päivästä toiseen lausuntoja, jotka eivät ole mitään muuta kuin VAARALLISTA kommunismia puolustavia lausuntoja.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.