IRC-Galleria

Morsum

Morsum

They call me Sonic cuz I am faster than sound I keep on jumping around
Me KAIKKI asioista tietävät kristityt miehet seurasimme KAUHUSTA täristen miten Eurooppamme kupeessa sijaitseva, PAHOJEN rikollisliigojen hallitsema Kosovo julistautui VIEKKAUDELLA JA VÄÄRYYDELLÄ itsenäiseksi!

Kosovon itsenäisyysjulistus kielii TÄYDELLISESTÄ piittaamattomuudesta ympärillä olevaan maailmaan. Sen lisäksi, ettei Kosovolla ole edellytyksiä toimia sivistyneenä ja ennenkaikkea KRISTITTYNÄ valtiona, saattaa se aiheuttaa VAKAVIA epävakauksia jopa kauemmas kuin kukaan meistä osaa kuvitellakkaan. Espanjaan oikeutetusti kuuluva Baskimaan separatistijärjestö ETA saattaa saada tästä hyvinkin uutta tuulta repaleisiin purjeisiinsa. Se voi johtaa Espanjan sisällissodan pahenemiseen. Nythän se on varsin rauhallista sanojen kalistelua. Myös Moldovan joku random läänitys on ilmoittanut haluavansa Kosovon tyylisen itsenäisyyden. Moldova ei luonnollisesti tätä tule myöntämään. Liittolaisellamme Venäjällä on myös omia irrottautumisesta haaveilevia provinsseja. Kuka tietää mitä nämä saavat päähänsä tämän julistuksen seurauksena? Venäjä voi olla pakotettu KOVIIN toimiin estääkseen väärämielisen aineksen irtautumisyritykset.

Kuten jo mainitsin, Kosovo ei ole itsenäisyyskelvollinen valtio. Ensinnäkin sen väestö on pieni, vain noin 2 miljoonaa. Näidenkään tietotaso ei ole mitenkään päätähuimaava. Lisäksi Kosovolla on surkea insfrastruktuuri ja se on kansainvälisen RIKOLLISUUDEN temmellyskenttä. Kosovolla ei ole tuntunut olevan sen kummemmin halua, kuin edes voimavaroja taistella näitä MAFIAKERHOJA vastaan. Itseasiassa Kosovon ainoa todellinen voima ovatkin tällähetkellä RIKOLLISET ja kansainväliset joukot. Kysynpä vain kuinka kauan aiomme pitää joukkojamme ITSENÄISESSÄ valtiossa, joka niin muskeleita pullistellen on itsenäisyytensä julistanut? Entä koska Suomessa asuvat 'kosovolaiset' jotka ovat täältä huudellen itsenäisyyttä vaatineet, muuttavat uuteen IHMEMAAHANSA? En usko tätä tapahtuvan ihan heti, jos koskaan. Koska voimme alkaa vaatimaan Kosovolta toimia kansainvälisen rikollisuuden kitkemiseksi, tai edes sen rajoittamiseksi? Onko itsenäiseltä valtiolta toimien vaatiminen tässä tapauksessa RASISMIA? On muistettava, ettei kosovoa voi suoraan verrata tällä hetkellä ongelmissa oleviin itsenäisiin valtioihin, sillä Kosovo on julistautunut RIKOLLISESTI itsenäiseksi, ilman emomaansa, ystävämme Serbian lupaa. Serbia onkin viisasti ilmoittanut Kosovon olevan yhä kiinteä osa sitä. Rukoilkaamme Jumalalta voimia Serbialle kestää taas uusi koettelemus. Vastahan he pääsivät styrängistään eroon ja nyt Kosovo tekee heille tämän. Pistääkin miettimään onko itsenäisyysjulistus rakennettu KOSTON päälle.

Venäjä on jo ilmoittanut ettei se tule Kosovoa itsenäiseksi tunnustamaan. Samassa rintamassa ovat myös liittolaisemme Espanja ja lukuisat muut maat. Suomenkin on päättäväisesti otettava askel eteenpäin ja Tarja Halosen, presidenttimme on lujasti julistettava Kosovon tehneen rikollisen tempun ja suorastaan kiellettävä vastajulistettu itsenäisyys. Myöskin sotaväkemme on HETI vedettävä pois itsenäisen valtion aluetta tallaamasta. Se on kylläkin pidettävä valmiina, sillä voimme odottaa raakaa toimintaa kosovolaisilta serbivähemmistöä vastaan. Tämä tulee varmasti johtamaan Serbian kostoon, ja meidän velvollisuutemme on vastuuta tuntevana maata auttaa puolustamaan serbejä ITSENÄISEN valtion murhanhimolta!

Me suomalaiset miehet vaadimmekin nyt tasavaltamme presidentiltä ANKARIA pakotteita Kosovolle. Me emme voi vain katselle vierestä miten yksi pieni maapläntti kahden miljoonan kansalaisensa voimin saattaa PIITTAAMATTOMILLA julistuksilla lyödä koko mantereen liekkeihin ja lietsoa epävakautta. Kosovo alas!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.