IRC-Galleria

Morsum

Morsum

They call me Sonic cuz I am faster than sound I keep on jumping around
Me kristityt, asioista tietävät suomalaiset MIEHET olemme kauhistuneena katsoneet sivusta, miten nykyinen talousasenteemme SYÖKSEE suomalaisia miehiä kohti HELVETIN iankaikkisia LISKOJA! Ongelmana on USA:sta rantautunut SYNTI, joka tunnetaan nimellä, holtiton lainanotto! Pääongelmia on kaksi kappaletta. Pankit, joiden rahanahneus on saanut SYNTISET mittasuhteet, sekä suoraan helvetin synkimmistä syövereistä tulleet pikavippifirmat, jotka toimivat myös epäilykseni mukaan Saatanan kirkkoina. Pikavippiyhtiöitä johtaa aina ylipappi, tai wiccalainen NAINEN! Wiccalaisuushan on yksi saatananpalvonnan sivukultti, joka on erikoistunut neitsyiden neitsyyden viemiseen penetraation avulla.

Nykyäänhän ihan JOKAINEN pankki mainostaa miten helppoa heillä on ottaa suurtakin lainaa. Lähinnä täytetään lappunen, jossa ei kysellä oikeastaan mitään ja sen jälkeen valtaisa rahamäärä tippuu tilille. Tämä johtaa LIIAN helposti lainan ottaneen suomalaisen miehen velkakierteeseen joutumiseen, joka tarkoittaa ettei hän pysty maksamaan edes lainansa korkoa, jolloin lainan suuruun vain kasvaa. Koska Raamattukin opettaa meitä maksamaan toiselle sen mikä toiselle kuuluu, tarkoittaa tämä suurella todennäköisyydellä sitä, että mikäli kuolee velallisena pankille, joutuu HELVETIN ikuisiin tuliin.

Muistanpas vielä sen ajan kun hyveellinen mies, joka on isäni, suunnitteli oman talon hankkimista perheelleen. Äitini, tuo siunattu NAINEN ja hyveellinen, mutta ANKARA isäni kävelivät hattu kourassa pankinjohtajan luokse neuvottelemaan, josko HELVETTI voitaisiin välttää myös lainanoton jälkeen. Pankin yleisötiloissa odotimme sovittua aikaa, kunnes rikkaan, mutta ankaran näköinen PANKINJOHTAJA, jotka tuohon aikaan olivat MIEHIÄ, käveli meitä kohti. Äitini niiata niksautti nopeasti ja isäni kätteli kuin mies syvään kumartaen. Minunkin piti pelokkaana pikkupoikana jotain kohteliasta sanoa. Tapahtuman muistan lähinnä sen vuoksi, että se oli uskomattoman pitkästyttävä. Sain lopulta pankinjohtajan toimistossa jotain leikkikaluja, joilla aikani kului nopeammin, vanhempieni tutkiessa pankinjohtajan kanssa takaisinmaksukykyään. Ennen, kun pankinjohtajat olivat vielä MIEHIÄ, pankinjohtajan kanssa neuvoteltiin lähes aina vähänkään isomman lainan ollessa kyseessä. Kyllä siinä maksukuopat ja oma taloudellinen kyky selvisi naisillekkin syvästi uskovan, talouteen perehtyneen miehen opastuksella.

Nykyään pankit eivät enää harrasta tuollaista toimintaa. VALTAVIA lainasummia siirretään KAIKKIEN täysi-ikäisten tilille pelkästään pikaisen lapun täyttämisen jälkeen. Sitten taivastellaan miten suomalaisten maksuhäiriöt kasvavat.

Todellinen helvettituomioiden TEHDAS ovat kuitenkin PIKAVIPIT! KAVALUUDESSAAN nämä SAATANAN keksinnöt ovat "työvoimapulan ratkaisevan maahanmuuton" kaltaisia VALHEITA! Pikavippifirmathan ovat ottaneet kohteekseensa juuri täysi-ikäisyyden saavuttaneet suomalaiset miehet. Pikavippifirmat mainostavat toimintaansa salakavalasti esimerkiksi baareissa, joissa humalaiset miehet saavat KYMMENIÄ euroja pelkästään yhdellä tekstiviestillä! Muutama kymmenen euroa ei meille hyvin toimeentuleville kristityille MIEHILLE ole summa eikä mikään maksaa takaisin, mutta asetutaan nyt hetkeksi tilaajan saappaisiin. Nämä tulevat yleensä RAHVAAN joukosta, joilla ei hirveästi ole rahaa. Nämä nuoret aikuiset eivät myöskään ole ansiotyössä, vaan selittävät LORVAILUAAN opiskelulla. Tällaiselle SURKIMUKSELLE jo parinkympin pikavipin takaisinmaksu voi olla työlästä. On toki muistettava pikavippien JÄRKYTTÄVÄT korot ja käsittelykustannukset, joiden vuoksi jo ensimäinen maksu voi olla jopa 100€!

Mikäli, kuten lähes aina RAHVAANMIEHILLE käy, heillä ei ole varaa maksaa, pelastajina heille UNESSA ilmestyy joku toinen pikavipin antaja. Tämä ketju jatkuu ja nopeasti PIKAVIPPISYNTIIN langenneella on tuhansien eurojen velka, joka alkoi parin kympin kaljarahalla. Todennäköisesti tämänkin houkuttimena oli kaiken pahan alku ja juuri, HIMOKAS NAINEN. Ongelmaa pahentaa vielä se, etteivät pikavippien myöntäjät juuri paljasta MASSIIVISIA korkojaan ja käsittelymaksujaan, tai ne on asetettu niin pienellä vaikeasti luettavaa taustaa vasten, etteivät humalan sumentamat RAHVAANSILMÄT sitä osaa lukea. Tämä tekee pikavippien antajista oivia epäilyksiä saatananpalvonnalle, tai jopa tukee epäilyksiäni siitä, että ovat sortuneet KAMMOTTAVAAN wiccalaisuuteen.

Vaadinkin nyt tasavaltamme presidenttiä, Tarja Halosta puuttumaan tähän velkaantumisongelmaan ANKARASTI, jopa JULMASTI! Pankeille on tehtävä selväksi se, että he eivät enää nauti presidentin suosiota, ellei maksukyvyn ennakkoselvittely parane. Pikavippiyhtiöiden tiloihin on tehtävä poliisiMIESTEN toimesta rynnäköitä, ja etsittävä todisteita USKOVAPAUSlakiamme rikkovasta toimista. Tällaista toimintaa on esimerkiksi kaikki muu paitsi Ev-Lut kirkkomme hyväksymä toiminta, myös pikavippien myöntäminen. Koska pikavipit saattavat tappaa velkaisena, ovat ne täten SAATANANPALVONNAN välikappaleita.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.