IRC-Galleria

Morsum

Morsum

They call me Sonic cuz I am faster than sound I keep on jumping around

Sulkeiset on SAATAVA koululiikuntaan!Keskiviikko 30.04.2008 11:06

Me kristityt suomalaiset MIEHET olemme jo pitkään kauhistelleet peruskoululiikunan alemmuustilaa. Kaukana ovat ne HYVÄT ajat, kun oppilaat hiihtivät metsässä useiden kilometrien lenkkejä. Sanon AINA, ettei menneisyyteen ole paluuta, ei tässäkään asiassa. Yhden sotilaallisen urheilun poistuessa, on PUOLUSTUSVOIMILLAMME on kuitenkin tarjota erinomainen lisä koululiikuntaan, joka PYSYVÄISESTI poistaa sen alennustilan, kasvattaa sen suosiota, nostaa nuorisomme kuntoa ja kaupanpäälle vielä nostaa SOTILAALLISTA osaamistamme. Kyseessähän ovat SULKEISET!

Sulkeisien tarkoitushan on opettaa miehiä ja naisia TOTTELEMAAN käskyjä ja toimimaan ryhmänä samalla kun kunto kohoaa. Tämän vuoksi sulksten pito JOKAISELLA liikuntatunnilla on aloitettava jo HETI ensimäisellä luokalla. Kyllä siinä oppimistulokset paranisivat, kun oppilaisiin saataisiin heti alussa paukutettua sotilaallista kuria ja täsmällisyyttä.

Ala-asteen ajan sulkeiset sisältävät peruskoulustusta, marssimista muodossa, erilaisia sulkeismuodostelmia, puhuttelua, yms käskyjen tottelua. Kuudennella luokalla oppilaita voisi kuitenkin alkaa valmentamaan yläasteen sulkeiskoulutusta varten, esimerkiksi opettamalla suojautumaan epäsuoralta tulelta kesken muodostelmamarssin, KIIRUHTAMAAN ilmasuojaan, yms.

VARSINAISEEN sulkeis ja sotilaskoulutukseen päästään kuitenkin yläasteella. Tällöin liikuntaakin on LISÄTTÄVÄ ainakin 3 tuntia viikossa. Nykyäänhän liikuntaa yläasteillakin on tuo 3h/w, joten on vain loogista sijoittaa ne keskiviikolle ja perjantaille koulupäivän loppuun siten, että sotilastaitoja hiotaan kolme tuntia PUTKEEN. Erityisesti Perjantain on oltava erityisen RASKAS.

Yläasteella oppilailla on jo TÄYDELLISESTI hallussaan peruskäytös ja tietämys sotilaskäskyistä ja KURISTA. Yläasteella sitä monipuolistetaan ja vaikeutetaan. Perussulkeisiin lisätään selkään painolastilla lastattu reppu, sekä replika-ASE. Nämä taakkana harjoitellaan sitten pari vuotta samaa, mitä tehtiin jo ala-asteellakin. Kuitenkin on pidettävä huoli siitä, etteivät liikuntatunnit ala pitkästyttämään. Välillä voidaankin harjoitella LÄHITAISTELUA aseiden kanssa, JATKUVAA paremman suojan etsimistä, sekä TAIVAS HEKOJA TÄYNNÄ skenaariota. Poikkeuksellisen lahjakkaille (KAIKILLE suomalaisille) voidaan LAHJOITTAA vielä lisähaastetta tekemällä ilmasuojista katovaisia opettajien käskystä. Uusi löytyy usein parinsadan metrin päästä, jonne on sitten juostava, tai lyhyinsyöksyttävä, mikäli kuuluu VIHELLYSTÄ.

Oppilaiden saavutettua eräänlaisen rajapyykin, eli YHDEKSÄNNEN luokan, aletaan heille opettamaan taistelutaitoja. Mukaan tulee ammunta, miekkailu ja taisteluhautojen/huoneistojen VYÖRYTYS. Lisähaastetta annetaan NAPALMIRADOILLA, paukkupanoksilla, yms armeijan elävoittämiskeinoilla. Yhdeksännen luokan jälkeen taistelutaitojen hiominen jatkuu lukioissa ja ammattikouluissa PAKOLLISENA.

Kun kouluissa nyt aletaan liikuntatunneilla järjestämään sulkeisia, onkin presidenttimme hovin räätälin suunniteltava opettajille sulkeisunivormut. Jotta menoerästä ei tule liian kallis, vain yläasteen ja ylempien koulujen opettajat käyttävät tätä. Siihen tulee kuulua ainakin pussihousut, ratsastussaappaat, rähinäremmi, pari mitallia ja miekka.

VAADIMMEKIN nyt isänmaamme äidiltä, Tarja Haloselta nopeita toimia sulkeisten saamiseksi kouluihin. Hänen on otettava tämä TÄRKEIMMÄKSI tehtäväkseen, sillä jokainen hetki rapauttaa maamme puolustuskykyä. Sanotaan lasten olevan tulevaisuus, mutta miksi tälle tulevaisuudelle ei opeteta VÄLTTÄMÄTTÖMIÄ elämän taitoja?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.