IRC-Galleria

Morsum

Morsum

They call me Sonic cuz I am faster than sound I keep on jumping around

SUUREN ihmisen puolesta!Sunnuntai 03.08.2008 02:53

Meitä hyvin toimeentulevia kristittyjä MIEHIÄ on jo vuosikausia tavattomasti kiusannut jatkuva puhuminen ns PIENESTÄ ihmisestä. Toisaalta taas meistä SUURMIEHISTÄ, yhteiskunnan tukijaloista ei puhuta juuri mitään, tai se on negatiivista. Sille on ehdottomasti saatava LOPPU!

Pieni ihminenhan on synonyymi köyhälle, likaiselle, SYÖPÄLÄISIÄ kuhisevalle oppimattomalle rahvaanmiehelle. Yleensä näiden ammattina on esimerkiksi siivooja, isännöitsijä, rakennusmies ja HOMOSEKSUALISTEILLA parturi ja sairaidenhoitaja. Kaikkia heitä yhdistää niin pienet tulot, että he joutuvat jatkuvasti ULISEMAAN lehtien palstoilla ja muilla julkisilla foorumeilla, jotka ovat roomalaisten kauppapaikkoja, huonoista oloistaa, jotka todellisuudessa ovat vähintään KOHTALAISET.

Me SUURET ihmiset olemme erittäin hyvin toimeentulevia, viisaita, kauniita, puhtaita ja tavoiltamme SIVISTYNEITÄ. Lisäksi olemme saaneet kattavan SOTILASKOULUTUKSEN suojellaksemme EPÄKIITOLLISTA rahvasta ja heidän hameväkeään, eli NAISIA. Me SUURET ihmiset maksamme progressiivisen verotuksen vuoksi isänmaallemme paljon SUUREMPIA summia vuodessa, kuin mitä joku oppimaton RAHVAS maksaa usean vuoden aikana, tai jopa vuosikymmenen aikana. Tästä huolimatta emme juuri julkisia palveluita käytä, sillä HUOMATTAVAT rahavaramme riittävät samojen palveluiden ostamiesen yksityisiltä tahoila. Koulutus on ehkä ainoa etuus jota aktiivisesti käytämme. Silloinkin lapsemme joutuvat samoihin ryhmiin PIENTEN ihmisten lasten kanssa. Pääasiallinen syy miksi emme julkisia palveluita käytä on se, että haluamme olla kaltaistemme, PAREMPIEN ihmisten seurassa. Odotushuoneissa sitten kilistelemme hienoja viinejä ja naureskelemme rahvaan KOMMELLUKSILLE ja miten he luulevat yhden lappalaisperheen kohtalon kiinnostavan valtiotamme.

Olisko viimeinkin aika antaa meille SUURMIEHILLE ansaitsemamme arvostus? Olisko aika myöntää ettei Suomi tule toimeen ilman meitä, sillä ME pidämme isänmaamme taloutta pystyssä. PIENIÄ ihmisiä on nurkat täynnä, mutta meitä SUURIA ihmisiä on vain vähän. Mitä enemmän presidenttimme sallii rahvaan RIISTÄÄ parempiaan, sitä harvalukuisemmaksi käymme. Ilman meitä ei Suomella ole enää POIKKEUKSELLISEN viisaita yksilöitä tekemässä NEROKKAITA sijoituksia tai poliittisia päätöksiä. Myös sotilasjohtajien katoaminen olisi VAKAVA uhka. Ehkä rahvas ymmärtää ARVOMME vasta kun meitä ei enää ole.

Vaadimmekin nyt tasavaltamme presidenttiä, Tarja Halosta ottamaan meidän, SUURMIESTEN riiston estämisen tärkeimmäksi tehtäväkseen. Hänen on VIIVYTTELEMÄTTÄ julkistettava puhe koko kansalle, jossa hän ylistää SUURIA ihmisiä heidän ansaitsemalleen tasolle. Jotta puhe menee VARMASTI perille, on sitä myös luettava kirkoissamme neljän viikon ajan Jumalanpalveluksien yhteydessä. Lisäksi on aloitettava pitkään kestävä VALISTUSKAMPPANIA, jonka tehtävänä on muuttaa JÄÄRÄPÄISEN rahvaan asenteita PAREMPIAAN kohtaan kunnioittavammaksi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.