IRC-Galleria

Morsum

Morsum

They call me Sonic cuz I am faster than sound I keep on jumping around
Me kristityt, tietotekniikasta ymmärtävät MIEHET olemme jo vuosikausia KAUHISTELLEET nykyajan tietokonepöytiä. Nämä tietokonepöydiksi kutsutut ovat puhtaita SYNNIN tuotoksia, joita itse SAATANAN voisi kuvitella rakentelevan Helvetin IANKAIKKISISSA liekeissä piinattuine sieluarmeijoineen.

Kun me KRISTITYT miehet puhumme tietokonepöydästä, puhumme MIEHEKKÄÄN jykevästä yhden työtason pöydästä. Tällaisia on kuitenkin lähes MAHDOTON löytää, sillä maassamme on huonekaluliikkeillä ja valmistajilla salainen ja SYNNINMUSTA kartelli, joka kieltää tällaiset pöydät. Haluamamme pöydät olisivat myös halvempia, sillä nykyisiin hyllypinoihin verrattuna OIKEAT tietokonepöydät vaativat paljon vähemmän työtä. TAIVAAN ihmeenä niissä on usein myös enemmän tilaa kuin ns tilavassa tietokonepöydässä, jossa on hyllyjä pinottu hyllyn päälle mitä SYNTISIMMÄLLÄ tavalla! Otetaanpa pari KAIKENKATTAVAA esimerkkiä nykyajan yhdestä kavalimmasta SAATANANPALVONNAN muodosta:

Osoitteessa: http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/50111487 Näemme pienen, mutta sitäkin KAUHISTUTTAVAMMAN kyhäelmä, joka kulkee tietokonepöytä nimellä. Haluaisin tietokoneista KAIKEN tietävänä miehenä kysyä, että mitä tuolla tekee? Suunnittelijana on selvästi ollut NAINEN, sillä ei tuollaisen ääreen mahdu kuin hameväen hento edustaja ILMAN hametta. Näyttötasonkin, jonka pitäisi olla varsinainen työtaso on niin kaitainen, että KALLIS näyttö kopsahtaa lattialle pienestäkin liikkeestä. Ei mitään säätövaraa, vaan näyttö tasapainoilee tippumisen ja paikallapysymisen rajamailla suoraan keskellä pöytää, ainoassa paikassa mihin sen EHKÄ saa mahtumaan. Katsomalla näppäimistöä omalla tasollaan, huomaamme miten JUMALATTOMAN pieni tila näppäimistölle ja hiirelle on suotu. TAIVAALLINEN Isämme kyllä on vihainen tuon keksijäle, sillä Hänen omaksi kuvakseen luotu SUURIKÄTINEN mies ei voi ton pöydän kanssa työskennellä, sillä, kädelle ei yksinkertaisesti ole tilaa. Itsekseenkös ne näppäimistöt ja hiiret toimivat tuon suunnittelijan mielestä? Hiirellekkin on varattu tilaa ruhtinaalliset 1,5 kertaa oma leveys. Kyllä siinä kelpaa nettiä selata kun laajakuvan päästä päähän hiirtä täytyy rullata KYMMENIÄ kertoja pöydänleveyden päästä päähän jotta pääsee näytön toiselle laidalle. Kammottavinta on että ihmiset ostavat noita.

Osoitteessa: http://www.on24.fi/p%C3%B6yd%C3%A4t_...yd%C3%A4t/6057 löytyy sitten oikea PAINAJAISTEN alkulähde! Onko tuollaisen tietokonepöydän ääreen tarkoitus edes päästä istumaan. Periaatteessa tilaa olisi, mutta pöydän HUONO hyllytys ei jätä jaloille minkäänlaista sijaa. Olisiko tuon ääressä kenties tarkoitus istua jalat IRSTAASTI levällään? Katsoessani tuota, mieleeni tulee elävästi tietokoneilu KIRJAHYLLYN äärellä. Tilaa tuossa on VARMASTI kristitynkin MIEHEN tarpeiksi, mutta sijoitus on HUONO. Näppäimistölle ja hiirelle on taas kerran varattu SURKEA tila, ikäänkuin ne olisivat täysin turhia kapistuksia tietokoneen kannalta. Suurin KAUHISTUKSEN aihe on kuitenkin tuo BUNKKERI mihin keskusyksikkö on ajettu. On turha kuvitellakkaan että JOS keskusyksikön jotenkin saa tuonne tungettua, sille voisi enää koskaan tehdä sen jälkeen mitään muutoksia, kuten vaikka liittoo takapaneeliin johdolla jotakin. Entä jos virtanappi on koneen yläosassa, tai vaikka sellainen HARVINAISUUS kuin USB liitin? Mitäs sitten tehdään?

Vaadimmekin nyt tasavaltamme presidentiltä päättäväisiä, mutta ANKARIA toimenpiteitä nykyajan HUONOJEN tietokonepöytien eliminoimiseksi. Hänen on henkilökohtaisesti HAJOITETTAVA kartellit, sekä tuomittava niiden johtoporran vuosikymmeniksi KURISTUSHUONEELLE. Tämän lisäksi hänen on pidettävä kansalle pitkä puhe, jossa VALISTETAAN tietämättömiä ihmisiä VÄÄRIEN tietokonepöytien sielua vahingoittavista ominaisuuksista, kuten tiedostamatta otetut IRSTAAT asennot, jotta pöydän eteen edes mahdutaan. Puhetta on myös kuulutettava USEAN viikon ajan kirkoissa, jotta tiedotusvälineiden hankkimiseen liian köyhät RAHVAANMIEHET voivat sen kuulla ja sitten kertoa uutisen myös kotonaan NAISILLE ja lapsilleen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.