IRC-Galleria

Morsum

Morsum

They call me Sonic cuz I am faster than sound I keep on jumping around
Jo vuosia me kristityt MIEHET olemme syvästi huolestuneina seuranneet modernin taiteen RAPPEUTUMISTA. Ilmiö on yleinen koko kristikunnassa ja epäilemättä seurausta EPÄJUMALALLISESTA uskontopolitiikasta, jolla VÄÄRIÄ uskontoja päästetään vaikuttamaan kansalaistemme herkkään moraaliin. SYYTTÄVÄ sormi osoittaa myös VAARALLISIA individualismi synnin kannattajia, joiden yksi haarauma on anime demoneiksi pukeutuvat lapset. Anime on Japanilaista LAPSIPORNOA!

Viimeisin VÄÄRÄN taiteen esitys tapahtui Tampereella, tuossa Suur-Suomemme yhdessä suurimmassa kaupungissamme. Osoitteessa http://www.aamulehti.fi/uutiset/kulttuuri/102679.shtmll näkyy mitä SYNNILLISIN väärän taiteen tapahtuma, johon valtion varoilla palkatut KAVALAT kieliveljet ovat vetäneet jonkin aasinsillan kautta uskonnon mukaan. Taiteilijoiden pitisi pohtia suhdettaan uskontoon. On selvää ettei tuo ORIGIA ole millään tavoin yhteydessä OIKEAAN uskontoon, vaan kuvastaa enemmän wiccalaisuuteen ja SAATANANPALVONTAAN olennaisena osana liittyvää yhdyntätapahtumaa.

Tampereen asematunneli valjastettiin IRSTAUDEN pesäksi muutaman HINTIN toimesta, joista ainakin yksi lienee jonkinsortin taiteilija. Tämä taiteilija viilteli KIRPPUJA kuhisevaan kehoonsa haavoja jonka jälkeen hänen MIESYSTÄVÄNSÄ polvistuivat hänen eteensä ja alkoivat imeä haavasta verta. Huomionarvoista on erityisesti se, että miehet olivat ALASTI! On selvää ettei taiteilija halunnut mitään muuta kuin:

1: Tuhlata presidenttimme varoja
2: Levittää HOMOSEKSUALISMIA eteenpäin. Kuvassa näkyy lastenvaunuissa pieni sylilapsi, jonka kehitykseen tämä tempaus epäilemättä aiheuttaa IANKAIKKISEN haitan.
3. Pilkata uskontoamme. Tempauksessahan kehotittiin taiteilijoita ottamaan kantaa uskontoon.

Kyseinen HOMO-ORGIA kuvastaa hyvon nykytaiteen surkeaa tilaa armaassa Suur-Suomessamme. Se on läpeensä mätä, keskittyen lähinnä, kusen, paskan, peniksen ja VAGINAN ympärille. Ei kovin kauan aikaa sitten eräs naispuolinen taiteilija (heh) oli rakentanut jättimäisen vaginan. Ihmiset saivat mennä sen sisälle ja ulos tullessaan he taiteilijan mukaan syntyivät uudelleen. Ruotsissa Kristusta esittävä patsas upotettiin kuseen ja Mannerheimimmekin leimattiin HOMOSEKSUALISTIKSI, joka on täysin naurettava väite.

KRISTITTYNÄ miehenä velvollisuuksiini kuuluu kaikenlaisen epämoraalisen aineksen etsiminen netistä ja niistä poliisivoimille ilmoittaminen. Foorumit, jotka ovat roomalaisia kauppapaikkoja, ovat jatkuvan silmälläpitoni alla. Suureksi helpotuksekseni olen huomannut ettei nykytaide saa juuri kannatusta lujalta kansaltamme. Lähinnä jokainen uusi VÄÄRÄ taideteos synnyttää vain entisä suurempaa vastalausetta ja huolta presidenttimme varojen TUHLAAMISESTA. Ongelmana on kuitenkin SYNTIIN langennut taideväki, joka HUIJAA kansaamme kehumalla VÄÄRÄT taideteokset hyviksi. Näiden kehujen vuoksi presidenttimme myöntää sitten lisää rahaa, jolla tuetaan taas lisää VÄÄRÄÄ taidetta.

Vaadimmekin nyt tasavaltamme presidenttiä, Tarja Halosta puuttumaan tähän VAARALLISEEN ongelmaan tärkeimpänä tehtävänään. Hänen on henkilökohtaisesti PIDÄTETTÄVÄ ja KURISTUSHUONEESEEN heitettävä kaikki kansaamme PIINAAVAT huonot modernit taiteilijat, jotka väsymättä ovat työskennelleet kansaamme vastaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.