IRC-Galleria

Morsum

Morsum

They call me Sonic cuz I am faster than sound I keep on jumping around
Jo vuosia me kristityt MIEHET olemme olleet tavattoman huolissamme Big Brotheriksi kutsutusta SYNNISTÄ! Big Brother (Suom: Isoveli) on VAARALLINEN tirkistelyohjelma, jossa yhteen suuren omakotitalon kokoiseen rakennukseen laitetaan elämään useita ihmisiä yhtäaikaa. Rakennus on täynnä kameroita, jotka kuvaavat talon tapahtumia ympäri vuorokauden. Tämä ei olisi ongelma, mikäli tuottaja tuntisi VASTUUNSA ja valitsisi taloon pelkästään hyveellisiä ja KRISTITTYJÄ MIEHIÄ. Tällöin päivät menisivät joutuisasti rukouksien, ahkeran TYÖNTEON, sotilasharjoitusten ja ikonien maalaamisen merkeissä. Nyt sinne otetaan MOLEMPIA sukupolvia, suosien HOMOSEKSUALISTEJA ja VAGINAANSA auliisti esitteleviä HAUREITA naisia, todennäköisesti wiccalaisuuden piiristä! Jotta esikuvat tälle myös paljon LAPSIA keräävälle ohjelmalle olisivat mahdollisimman HUONOJA, rappeuttavan vaikutuksen viimeistelee kilpailijoiden OPPIMATTOMUUS. Kristityn MIEHEN käsityskyvyt ylittävä typeryys ja inho sivistystä kohtaan suorastaan PAISTAA lähes jokaisesta kilpailijasta, eikä viisainkaan kelpaa edes normaalin MIEHEN malliksi. Onko vielä ihme että ROMANIKULTTUURI kärsii huumeongelmasta kun tällaista näytetään televisiosta?

Tämän vuoden Big Brother on tavallistakin KAMMOTTAVAMPAA katseltavaa. Onneksi minulla ei ole televisiota, joten en voi vahingossa joutua tämän SAASTAN uhriksi, vaan pystyn valitsemaan hetken johon olen valmistautunut RUKOUKSIN ja mietiskelemällä. Talossa on oltu vasta muutamia päiviä, mutta jo nyt siellä on mm: Yhdytty ainakin KAKSI kertaa avioliiton ulkopuolella, SAASTUTETTU miehen penis HAUREAN naisen koskettaessa sitä kädellä ja tehdessä rytmikästä, yhdyntää mukailevaa liikettä!!! Tämän lisäksi siellä on SYÖTY penistä (LUIT OIKEIN) , VARASTELTU, käyty saunassa siten että VIERAAT miehet ja naiset löylysivät YHTÄAIKAA! Lisäksi talossa on esiintynyt LESBOLAISUUTTA. Mikäli HOMOSEKSUALISMIA ei vielä ole esiintynyt, sitä varmasti tulee siintymään. Niin PAHOJA ihmisiä tuossa talossa on. Kilpailijoiden käytöksen KAUHISTUTTAVUUDEN viimeistelee se, että he tietävät olevansa kameroiden alla. Miltähän kilpailijoiden siveistä äideistä tuntuu?

Big Brotheria mainostetaan todella paljon. Tämä käytännössä VARMISTAA sen, että myös herkät nuoret ja jopa LAPSET katsovat sitä. Uutisia talosta saa helposti kännykkään, eikä siihen tarvita edes vanhempien lupaa. Big Brother on myös nuorten kestopuheenaihe. Seuraavat lainaukset on otettu mm: Ircistä ja eri nuorten suosimista foorumeista, jotka ovat roomalaisten KAUPPAPAIKKOJA: "Nyt siellä jo nussitaan!" "Vittu alkaa ihan panettaan kun katselee. Tulskohan tuo runkkaan muaki?" "Niko vittu nuolee kaikkea liikkuvaa" Huomio kiinnittyy miten Big Brother KIIHOTTAA nuoria. Eräskin nuori miehenalku TOIVOI haurean naisen tulevan SAASTUTTAMAAN hänen peniksen. Nikon käytös ei jää myöskään nuorilta huomaamatta, sillä tuon bi seksualistin, eli HOMOKSEKSUALISMIN yhden haarauman edustaja, himoaa kaikkia talon asukkaita koko kansan edessä.

Vaadimmekin nyt tasavaltamme presidenttiä, Tarja Halosta puuttumaan tähän SYNTIIN tärkeimpänä toimenaan! Hänen on HETI lopetettava Big Brother ohjelma, ja HENKILÖKOHTAISESTI heitettävä sen tuottajat ja osallistujat vuosikymmeniksi KURISTUSHUONEELLE miettimään tekosiaan, jos heidän koulutusasteella moinen aivotoiminta edes on mahdollista. Osallistujiin voisi myös kokeilla PEDOFIILEILLE suunniteltua kemiallista kastraatiota, jotta heidän SAIRAALLOISET himot saadaan kuriin ja pois yhteiskuntaamme PIINAAMASTA!

Varoitus: Tämä totuus siltää paljon rumia sanoja, eikä sovellu herkille.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.