IRC-Galleria

Morsum

Morsum

They call me Sonic cuz I am faster than sound I keep on jumping around

Suomen SISU ammuttiin Kauhajoella!Perjantai 26.09.2008 09:31

Melkein KOLME VUOTTA SITTEN minä varoitin että näin käy! KOLME vuotta sitten annoin TARKAT ohjeet miten tällainen voidaan estää, mutta minua ei kuunneltu. Sen seurauksena Suur-Suomessamme tapahtui jälleen kammottava KOULUAMMUSKELU. Sen seurauksena ROSKALEHDISTÖ puhkesi taas kerran RIEMUUN, samoin kuin kunnallisvaaleihin varautuneet VASEMMISTOPOLIITIKOT. Jättäkäämme kuitenkin merkityksettömät asiat sivuun, ja keskittykäämme itse vakavampiin seurauksiin, nimittäin ISÄNMAAN ROMAHTAMISEEN!

Saaren ammuskelu johti TÄSMÄLLEEN samaan, mihin PAHAN Auvisenkin MURHANHIMO johti, isänmaan ROMAHDUKSEEN. Lähes kuusimiljoonaisen kansamme hallitus JOUTUI hätäkokoukseen yhdentoista ihmisen kuollessa. Mistä ne siellä hätäkokouksessa keskustelivat? Toivottavasti edes TÄRKEISTÄ asioista, kuten aseiden yksityisomistuksen suojaamisesta, MAANPUOLUSTUKSESTA, tai uskonnonopetuksen aseman palauttamisesta peruskouluihin. Onko todella niin, ettei Suur-Suomi selviä yhdentoista ihmisen kuolemasta, olivat ne kuinka KAMMOTTAVIA tahansa, ilman hätäkokousta? Samaan syssyyn vielä koko Suomen kansanvaaleihin varautunut poliittinen KORPPIPARVI kaartelee nyt RAAKKUEN ruumiiden ympärillä päivitellen tapahtumaa ja keräten irtopisteitä mitä TYPERIMMILLÄ ehdotuksillaan, joilla ei ole mitään realiteettia takanaan.

Politiikan ROMAHDUKSEN lisäksi myös kansamme SISU on kadonnut ROSKALEHDISTÖN auliisti avustaessa. Palstatilaa annetaan TUNNEKUOHUSSA oleville NAISILLE, joiden tuntemuksia käsitellään samalla huomionarvolla kylmien FAKTOJEN kanssa. On selvää että tämä tekee TYHMÄN ja syöpäläisiä kuhisevan RAHVAANMIEHEN maailmanhahmottamisesta vaikeaa.

Olisi kaikkein parasta mikäli tällaiset asiat VAIETETTAISIIN kuoliaaksi. Vaadimme tasavaltamme Presidenttiä, Tarja Halosta puuttumaan median kirjoitteluun ANKARILLA toimilla, mikäli vain järkytykseltään siihen kykenee. Onhan yhdentoista täysin TUNTEMATTOMAN ihmisen kuolema hänelle epäilemättä HIRVITTÄVÄ isku, sillä ottihan se MIESPUOLISTA pääministeriämmekin ihan sydämenpohjasta jopa siinä määrin että ajatustoimintakin siirtyi kyseiselle VERTA pumppaavalle elimelle.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.