IRC-Galleria

Morsum

Morsum

They call me Sonic cuz I am faster than sound I keep on jumping around
Me kritityt MIEHET olemme jo pitkään ihailleet NEROKKAAN Pertti Siitosen satuja. Pertti Siitonen on KRISTITTY satusetä. Siitosen tarinat ovat vähintään yhtä hyviä kuin jo Taivaaseen menneen Kyllitädin, joka siis oli NAINEN, satuhetket.

Siitonen kertoo saduissaan eläinten avulla TERVEISTÄ ihanteista, liittäen ne monesti jollain tasolla yhteen todellisen, KRISTITYN maailman tapahtumien kanssa. Samalla hän OPETTAA lapsille että toisin kuin vallassa olevat STYRÄNKIMME antavat ymmärtää, EMME me valkoiset arj...suomalaiset MIEHET kanna periytyvää syyllisyyttä, saatika velkaa muulle maailmalle.

Pertti Siitosen sadut ovat paljon PAREMPAA lastenohjelmamateriaalia, kuin SEKSIIN yllyttävät hentaipiirretyt, joita Japanista tänne ostetaan. Siitosen saduissa arkielämän rutiinit ratkaistaan RAUHALLISESTI, kuten vakavimmissa tapauksissa sulkemalla häkkiin. Tärkeimpänä asiana hän opettaa lapsille myös JUMALAN sanaa, sekä luonnollista evoluutiota. Pertti Siitonen siis on sekä Jumalan, että evoluution kannattaja, kuten me KAIKKI kristityt ja asioista perillä olevat MIEHET olemme.

Tarja Halosen, Suur-Suomemme presidentin, olisikin nyt aika etsiä käsiinsä Pertti Siitoin ja palkata hänet YLE TV:1:teen lukemaan lapsillemme OPETTAVAISIA satuja. Samalla hän voisi määrätä LAPSIPORNON poistamisen lastenohjelmien listalta, sillä niistä ei ole jälkikasvullemme hyötyä.

Vielä linkki yhteen Pertti Siitosen satuun: http://www.youtube.com/watch?v=QKKvEZ0ejsE

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.