IRC-Galleria

Morsum

Morsum

They call me Sonic cuz I am faster than sound I keep on jumping around
Meitä KRISTITTYJÄ miehiä on yhä enenevässä määrin alkanut KAUHISTUTTAMAAN valtoimenaan rehottava, VAARALLINEN epäisänmaallisuus. Isänmaanvastaisuus ei ole helposti määriteltävä asia, mutta se on rakkaan Suur-Suomemme sinertävää taivasta peittävänä MUSTANA pilevenä totinen tosiasia.

Epäisänmaallista ainesta voi olla vaikea löytää, ja LIIAN usein se pääsee kunnollistenkin MIESTEN silmien edestä karkuun naamioituneena hyväksi asiaksi. Näin se sitten pikkuhiljaa levittää SAASTAISUUTTAAN eteenpäin, kaivertaen pikkuhiljaa meidän (mutta ei minun) isänmaallisten miesten moraalia. Tätä VAARALLISTA ainesta yhdistävät kuitenkin jotkit asiat. KAVALUUDESSAAN osa on onnistuttu kätkemään ns. Arkipäiväiseksi asiaksi, jolloin sitä ei huomata. Käymme seuraavaksi läpi muutamia yleisimpiä, sekä VAHINGOLLISIMPIA epäisänmaallisuuden muotoja ja podimme miten voimme ne ikiajoiksi HÄVITTÄÄ Suur-Suomeamme vaarantamasta.

ANARKIA, eli kaikkinaisen järjestyksen ja oikeuden VASTUSTAMINEN. Anarkistit ovat kansamme keskuudessa onneksi pieni, mutta sitäkin VISVAISEMPI mätäpaise. He saavat jo pienellä joukolla aikaan kalliiksi tulevaa tuhoa, EPÄJÄRJESTYSTÄ kaupunkiemme kaduille ja luovat jo pelkällä RUMALLA läsnäolollaan yleistä turvattomuuden tunnetta VAPAALLE Suomen kansalle. Anarkistit tunnistaa RAPPIOLLISESTA ulkonäöstä, yleisestä äänekkyydestä, MIELIPUOLISISTA mielipiteistä, joita he pakonomaisesti TUPUTTAVAT ohikulkijoille.

Tunnetuimpia ANARKISTIEN tapahtumia ovat Kuokkavierastapahtumat, joissa anarkistit pyrkivät vahingoittamaan, ehkä jopa MURHAAMAAN isänmaamme päättäjiä, sekä tasavaltamme presidentin, Tarja Halosen. Onneksi teot jäivät huutamisen asteelle, sillä LUJAT poliisivoimamme ajoivat HYÖKKÄYKSEN takaisin kaaoottisiin LOUKKOIHIN, joista siihen osallistujat ovat tähän maailmaan ryömineetkin.

Kansamme TIETOISUUTEEN on tullut myös Smash ASEM niminen MELLAKKATAPAUS, jossa ANARKISTIT pyrkivät VÄKIVALTAA hyväksikäyttäen estämään erittäin tärkeän ulkopoliittisen tapahtuman. He hajoittivat paikkoja, HYÖKKÄSIVÄT poliisivoimiamme vastaan ja PELOTTELIVAT tavallisia kansalaisia. Erittäin huolestuttavaa on se, että Paavo Arhinmäki, joka nykyisin on kansanedustajamme, oli ETURINTAMASSA puskemassa poliisien kilpimuurista läpi. Sanomattakin on selvää ettei VÄHÄPÄTÖINEN pahantekijä edes roskajoukkonsa kanssa kyennyt poliiseitamme nujertamaan, vaan joutui vuorokaudeksi KURISTUSHUONEESEEN!

HIPPEYS, eli TYPERYYS, eli HAIHATTELU on kaikkein yleisin epäisänmaallisuuden muoto suuressa Suur-Suomessamme. Tämä ilmenee monenlaisena muotona, kuten Vihreän Liiton jäsenyytenä, talonvaltauksena, huumeidenkäyttönä, omaisuusrikoksina jne.

Selkeyssyistä yhdistämme nämä kaikki sanan HIPPI alle. Tiedän ettei hippi alunperin tarkoittanut tätä, mutta kuten HIPIT julistavat, "Ajat muuttuvat." HIPPEYS on ainutlaatuisen TYPERIÄ ihmisiä puoleensa vetävä suuntaus, sillä KAIKKIEN pitäisi nähdä sen asettamien kauniiden LUMEVERHOJEN taakse. HIPPEYS lupaa periaatteessa VAIN hyviä asioita, mutta esimerkiksi Vihreän Liiton, SDP:n, ja Vasemmistoliiton sivustoja lukiessa HIEMANKAAN ymmärtäväisempi MIES huomaa olevansa NAUDANPASKAN ALKULÄHTEILLÄ.

Pelkästään hyviin asioihin SINISILMÄISESTI luottaminen ei tekisi HIPEISTÄ epäisänmaallisia, mutta heidän MYÖNTEINEN suhtautuminen esimerkiksi huumeidenkäyttöön ja omaisuusrikoksiin (myymälävarkauksiin) varmistaa, että HIPPI on lähes varmasti menetetty tapaus. Esimerkiksi Rosa Meriläinen on EPÄISÄNMAALLINEN nainen, sillä hän myönsi julkisesti, KAIKEN kansan edess käyttäneensä VAARALLISTA kannabis huumetta! On suorastaan PYÖRISTYTTÄVÄÄ että hän sai jatkaa vastuullisessa virassaan. Vielä hämmästyttävämpää on se, että juuri EPÄISÄNMAALLISISSA piireissä hänen kannatuksensa tuntui jopa nousevan, samoin kuin koko Vihreän liiton kannatus.

Vihreä liitto tukee myös AATTEELLISESTI esimerkiksi LAITTOMIA iskuja turkistarhoille. Ei ole kovinkaan suuri vaiva nähdä minkä puolueen riveistä näitä LAINRIKKOJIA asetutaan puolustamaan. Turkikset ovat maamme ikiaikainen vaate. Kunnon turkis kertoo kantajansa varakkuudesta, sekä PAREMMASTA asemastaan verrattuna tavalliseen RAHVAASEEN. HIPIT myös haluavat KUIHDUTTAA ihmiset nälkään, yrittämällä KIELTÄÄ meiltä luonnollisen lihansyönnin. Kaikkihan tietävät tällaisen olevan niin kulttuurimme, kuin myös JUMALAN tahdon vastaista toimintaa.

ASEISTAKIELTÄYTYJÄT ovat erittäin VAARALLINEN ihmisryhmä. Nämä LAISKAT miehenkuvatukset jättävät armaan isänmaamme BARBAARIEN invaasion kohteeksi, kieltäytymällä KANSALAISVELVOLLISUUDESTAAN opetella puolustamaan, ja tarvittaessa vaikka KUOLLA puolustaessa PYHÄÄ Suur-Suomeamme. EPÄISÄNMAALLISET aseistakieltäytyjät ovat myös hyvin järjestäytyneitä, heillä on PAPPEJA kutsuntapaikkojen läheisyydessä jakamassa VALHEELLISTA tietoa kutsuntaan saapuneille. Tämän lisäksi he YLLYTTÄVÄT suomalaisia rikoksiin, eli ASEISTAKIELTÄYTYMISEEN, joka on laitonta.

Aseistakieltäytyjät eivät halua ymmärtää, että maamme ainoa turva on oma kansamme. Heidän VELVOLLISUUTENSA on tehdä mitä tahansa LAILLISESTI säädetään, jotta Suur-Suomemme pysyy nyt ja AINA turvattuna ALEMPIEN kansojen hyökkäyksiltä.

Aseistakieltäytyjät ovat vahvasti SOLMINEET itsensä edellä mainittuihin ryhmiin, ja saavatkin näiltä tahoilta runsaasti tukea, sekä RAHAA. On jokseenkin KÄSITTÄMÄTÖNTÄ, että myös aseistakieltäytyjillä on omia kansanedustajia eduskunnassamme. Onneksi hyvin mitätön määrä, mutta jo yksi on liikaa! Miksi eduskunnassa sallitaan kansanedustajia, joiden täysipäiväiseksi työksi siellä muodostuu kansaamme VASTAAN työskentely?

OOLANNIN HALLITSIJAT ovat vähäinen, mutta silmiin pistävä EPÄISÄNMAALLISTEN miesten ryhmä. He vähät välittävät presidenttimme YLIVALLASTA koko valtakunnan alueella. Sensijaan he ohjaavat Oolantiaamme (virheellisesti myös Ahvenanmaata) ihan kuin se olisi itsenäinen valtio. He ovat KAVALALLA politiikallaan saaneet sille autonomisen aseman, joka olisikin PIKAISESTI lakkautettava. On myös HIRVITTÄVÄ vääryys, että Suomi katsoo jo ANTIIKKISEN Kansainliiton päätöksen demilitarisoida Oolanti olevan vielä voimassa. Silti katsomme esimerkiksi Neuvostoliiton kanssa solmitun YYA sopimuksen lakkautuneeksi, vaikka se, toisin kuin Oolannin demilitarisointi oli isänmaallemme EDULLINEN. Oolanti onkin välittömästi PALAUTETTAVA presidenttimme hallintaan. Sen STYRÄNGIT on vangittava MAANPETOKSESTA ja heitettävä muutamaksi vuodeksi KURISTUSHUONEELLE miettimään tekosiaan. Tämän lisäksi Oolanti on LINNOITETTAVA, sen kansalaiset heti aseisiin kutsuttava ja asetettava sinne soveliaat symbolit kuvastamaan Suomen LAILLISTA valtaa koko VALTAKUNTANI alueella!

Vaadimmekin nyt tasavaltamme presidentiltä, Tarja Haloselta VOIMAKKAITA toimia mainittujen epäkohtien TORJUMISEKSI. EPÄSIÄNMAALLISUUS on varteenotettava uhka koko ISÄNMAAMME tulevaisuudelle, sillä sen monet haitat ovat TOSIA ja vakavia. EPÄISÄNMAALLISUUS on SUORA tie laittomuuksiin, rappioon ja MIEHITYKSEEN.

Presidenttimme on VÄLITTÖMÄSTI asetettava ISÄNMAALLISUUSKOMISSIO miettimään miten maatamme uhkaavia VÄÄRIÄ aatoksia voidaan tehokkaasti torjua, tai jopa TUHOTA. ANKARIA lajeka on asetettava voimaan, jotta ainakin aseistakieltäytyminen ja Oolannin KAPINA saadaan lopetettua. Kuten jo aikaisemmin VAADITTU, Vihreä Liitto liittolaisineen tulee HAJOITTAA ja johtohenkilö on joko KOULUTETTAVA uudelleen, tai heitettävä KURISTUSHUONEESEEN.

ISÄNMAAMME on liian arvokas uhrattavaksi VÄÄRILLE ajatuksille, ideologioille ja NOITUUDELLE. Nykyinen LEPSUILUN aika alkaa oleen ohi, sillä meidän kaikkien eteen on jo avautunut se TURMIO mihin LIIALLINEN vapaus ihmiset ajaa. Isänmaan on otettava takaisin mikä ISÄNMAALLE kuuluu, eli kansalaisensa ja heidän TULEVAISUUTENSA varmistaminen. Kuninkuus on palautettava ja otettava menneistä VIRHEISTÄMME opiksi, jotta nykyisenkaltaiseen, LIIAN vapaaseen yhteiskuntaan ei ikipäivinä palata takaisin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.