IRC-Galleria

Morsum

Morsum

They call me Sonic cuz I am faster than sound I keep on jumping around

Phuk juu vihreät!Keskiviikko 07.02.2007 06:43

Vihreä allianssi, täten minä, suuresti kunnioitettu Morsum I, perun lupaukseni antaa teille ääneni. Syynä maailmaa tuhoava politiikkanne.

Vihreä liitto ammentaa politiikkansa kyllä puhtaasta pahuudesta ja ihmisvihasta. He vastustavat ydinvoimaa ja fossiilista voimaa. He haluavat lisää rahaa opiskelijoille ja lisää hintaa sähkölle. He haluavat säilyttää kulutusyhteiskunnan !!!, parantaa ympäristön tilaa, taistella ilmastonmuutosta vastaan ja tietysti edistää tasa-arvoa. Lisäksi he vastustavat fuusioenergiaa.

Kaikki ne, jotka ymmärtävät tosiasioista edes alkeet, ovat jo huomanneet miten he ampuvat itseään päähän ajamalla toisiaan poissulkevia asioita. Kaikki voi vieläpä tapahtua saman puheen aikana. He haluavat romahduttaa yhteiskunnan lopettamalla sähköntuotannon. Uusiutuvista kovasti puhutaan, mutta ei niillä kovin montaa torppaa lämmitetä. Puhumattakaan teollisuudesta. Kulutusyhteiskunta vaatii teollisuutta. Tuollaisen sähköntuotannon supistamisen jälkeen sähkön hinta nousee tähtitieteellisiin hintoihin. Eriarvoisuus leviää käsiin, kun Jorma Ollika ja Mika Lilius ovat ainoita joilla on varaa pitää osa-aikasita lämmitystä asunnoissaan läpi talven. Edes uusiutuvia energialähteitä monisatakertaistamalla ei tilannetta paranneta. Tähän päälle vielä tehdään kaikki jotta fuusioenergian kehitys tyssää, niin ei voi kuin ihmetellä tätä ihmisvihaa. Mistä kaikki se ahdistus ja viha kumpuaa?

Unohdinko mainista ristiriidasta nykyisen elintason ja ymäristönsuojelun toisensa poissulkevista vaikutuksista?

Oikeamieliset Kristillisdemokraatit saavat ääneni

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.