IRC-Galleria

Morsum

Morsum

They call me Sonic cuz I am faster than sound I keep on jumping around

Linux on huonoLauantai 12.05.2007 00:49

Kokeilin tänään sitä paljon puhuttua Linuxia. Se on huono, sillä en osaa käyttää sitä. Tietämättömille tiivistys Linuxista. Linux on hakkerien, joiden keulakuvana toimii Linus Torvalds, kehittämä käyttöjärjestelmän irvikuva. Sen lisäksi että nämä ovat hakkereita, he epäilemättä haluavat myös pahaa köyhien suurelle ystävälle, Bill Gatesille ja todenäköisesti myös kaikille Microsoftissa työskenteleville hyville ihmisille.

Linuxin näytölle lyömä kankea sekamelska on epäilemättä jonkinlaisen mustan rituaalin tuloksena syntynyt idea, jonka ainoa tarkoitus on tuhota mahdollisimman monta tietokonetta maailmasta. Voisimmeko siis vetää suoran yhteyden antikristillisiin ja äärivihreisiin tahoihin, ehkä jopa ääri-islamisteihin?

Koska kaltaiseni fiksu herrasmies ei kyennyt Linuxia käyttämään, onkin käsittämätöntä miten hakkerit, jotka Linuxia käyttävät, suosittelevat sitä varauksetta esimerkiksi lapsiperheiden ensimäisen tietokoneen käyttöjärjestelmäksi. Sitä myös suositellaan Annan ja Pertin viihdekeskuksen käyttöjärjestelmäksi, vaikka näillä olisi ongelmia lyödä skartti televisioon ilman konsulttiapua ammattimiehiltä. Minä en enää koskaan käytä Linuxia. En asenna sitä ikinä tietokoneeseeni, ja tulen tekemään parhaani etteivät tuntemani henkilötkään sitä käytä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.