IRC-Galleria

Morsum

Morsum

They call me Sonic cuz I am faster than sound I keep on jumping around

Islam on maailmanvalloituksen uskontoPerjantai 18.05.2007 14:12

Islam on islamilaisten mukaan rauhan uskonto. Samaa sanovat ihmisoikeusjärjestöt ja niihin kuulumattomat suvaitsevaisuusfasistit, puhumattakaan Mikko Puumalaisesta. Islamin sanaa levitetään kuitenkin ympäri maailmaa terrorismin ja siviilimurhien avulla. Minkäänlainen lähetystyö ei tunnu olevan kovin vahvasti käytössä. Jos joku korkea-arvoinen henkilö mainitsee tämän faktan, tai esimerkiksi sen, että Muhamed oli pedofiili, islamilaisissa maissa järjestetään valtiota johtavien tahojen suunnasta valtavat, monta päivää kestävät mellakat. Näissä mellakoissa eniten vahinkoa taitavat kärsiä mellakkaa isännöivän kaupungin irtaimisto ja ihmisten autot. Yksityishenkilön mainitessa tästä, hän saa pelätä Mikko Puumalaisen kostoa, joka ottaa ainakin lehtihaastatteluissa oikeuden omiin käsiinsä vaatien sananvapauden vastaisesti tekstejä poistettavaksi internetistä jo ennen oikeuden päätöstä syyllisyydestä tai syyttömyydestä.

Islamilaisten aggressio on nähtävillä hyvin esimerkiksi Ruotsin ja Ison Britannian tilanteissa. Molemmat ovat sivistyneitä länsivaltoja, jota ovat kaiken lisäksi armaan isänmaamme ikiaikaisia ystäviä. Molemmissa maissa on tiettyjä alueita, joille on kerääntynyt paljon islamilaista pakolaisväestöä jo pitemmän aikaa. Siellä on nyt alueella syntyneitä, maahanmuuttajataustaisia teinejä. Varsinkin GB:ssä ongelmat ovat räjähtämässä käsiin. Muslimit vaativat, eivät enempää eivätkä vähempää, kuin autonomiaa yhdyskunnilleen. On väläytelty jopa itsenäisyyttä, mutta järki on ilmeisesti voittanut. Näille alueille vaaditaan vapautta GB:n laeista, ja vaihtoehtona Koraanin mukaiset lait. Ruotsissa ei olla ihan näin pitkälle menty. Siellä yhtenä ongelmana ovat paikallisten ääri-islamistien perustaman omat ¨poliisivoimat¨. Toistaiseksi näitä ei onneksi ole luettu lailliseksi, mutta silti oikeilla poliiseilla on jatkuvasti ongelmia heidän kanssaan. Ruotsin poliisihan toimii tunnetusti Ruotsin lakien mukaan, jotka eivät islaminuskoisten mukaan ole oikeita lakeja, sillä niitä ei mainita Koraanissa. Molemmissa maissa nämä kovan luokan islamilaiset myös seisovat kaikkien Saudi-Arabialaisten imaamien julistusten takana. Saudi-Arabiasta käsinhän vaadittiin esimerkiksi pilakuvapiirtäjien tappamista, Tanskan anteeksipyyntöä, Euroopan Unionin anteeksipyyntöä, Paavin murhaamista jne. Myös Suomen imaamilaisen yhdyskunnan imaami, joka pilakuvakohun aikaan levitti islamin rauhansanomaa ja halusi anteeksipyyntöä, hiljeni Saudi-Arabiasta tulleen tappokäskyn myötä. Sen siis on oltava islamin virallinen linja.

Palataan naapurimaihimme. Islamilaisethan ovat monesti päätyneet pakolaisuuden kautta isäntämaihinsa. Kiitollisuudesta ei ollut häivääkään, kun erään ulkomaisen sanomalehden (jonka nimeä en nyt muista) mukaan eräs kovemman luokan islamilainen totesi kylmän rauhallisesti, että kaikki kunnon islamilaiset tässä maassa ovat sodassa tätä maata vastaan. Yksinkertaistettuna: He ovat sodassa turvapaikan tarjonnutta maata vastaan. He haluavat tappaa kaikki kafirit, eli harhaoppiset. Britannian ¨suvaitsevaisissa¨ moskeijoissa IMAAMIT saarnaavat miten kansainvälinen terrorismi on osa islamia ja miten heillä on oikeus raiskata kaikki kafirinaiset. Näin siis rauhaa rakastavat, islamilaiset pakolaisemme osoittavat kiitollisuutensa turvapaikasta.

Suvaitsevaisuusfasistit eivät ole ymmärtäneet, että jos haluaa seurata islamin virallista linjaa, on nähtävä hieman vaivaa, ja kaivettava netistä esiin Saudi-Arabiasta tulleet imaamien julistukset päivän kuumiin kysymyksiin. Saudi-Arabiassa on Mekka ja Kaaban pyhä kivi. Se siis ei ole ihan hihasta vedetty valtio. Saudi-Arabiasta tulleet julistukset ovat lähes poikkeuksetta ennakoineet esimerkiksi minulle ja sinulle hirmuista tulevaisuutta. Kaikki raajat murskataan, silmät puhkotaan ja kieli leikataan irti. Tämän jälkeen meidät jätetään kuolemaan aavikolle.

Tiedän mitä ajattelet! Kaikki islaminuskoiset eivät todellakaan ole tällaisia. He ovatkin kafireja oikeiden islamilaisten silmissä. Lainatkaapas kirjastosta Koraani. Montaa sivua ei tarvitse lehteillä kun siellä ensimäisen kerran käsketään tappaa vääräuskoiset. Tämä toistuu useita kertoja kirjan myötä. Paras islamilainen onkin siis sellainen, joka ei välitä Koraanista tuon taivaallista.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.