IRC-Galleria

Morsum

Morsum

They call me Sonic cuz I am faster than sound I keep on jumping around

Katajanokan vallattu taloLauantai 19.05.2007 19:22

Äärivasemmistolaiset militanttinuoret valtasivat 16.5 Helsingin Katajanokalla talon. Jo heti tuoreeltaan paheksuin poliisin kyvyttömyyttä rankaista näitä nuoria koko lain suomalla voimalla, sillä onhan selvää tällaisen toiminnan poikivan vain lisää ongelmia. Lisäksi ennakoin jo silloin sen, mitä nyt on tapahtunut. Osa näistä militanteista on omaksunut omituisen käsityksen, ja uskovat nyt oikeasti omistavansa talon.

"Talossa tullaan järjestämään muun muassa keikkoja, kahvilatoimintaa, teatteria, leffailtoja ja erilaista harrastustoimintaa. Ennen kaikkea talossa voi viettää aikaa yhdessä ja järjestää toimintaa omista lähtökohdistaan."

He siis ovat jo päättäneet tehdä bisnestä talolla. He pitävät siellä keikkatoimintaa, jonka oletan olevan erilaisten nuorisobändien keikkoja. Olen ollut järjestyksenvalvojana tällaisilla noin 1100 kertaa ja tiedän talon olevan pian täynnä tupakantumppeja, poljettua purukumia yms roskaa. Lisäksi he pitävät siellä kahvila yms toimintaa ilman omistajan lupaa. Eikö tämä kerro jo heidän harhakuvistaan miten maailma toimii? Nyt heidät on entistä vaikeampi saada ajettua talosta pois, sillä he kuvittelevat puolustansa omaisuuttaan.

"Yksi tila ei tietenkään ratkaise kaikkia kaupungissa elämiseen liittyviä ongelmia. Toivomme kuitenkin, että voimme näyttää esimerkkiä siinä, miten ihmiset voivat itse rakentaa tiloja omalle elämälleen. Haluamme tehdä nyt vallatusta talosta tilan, jonne kaikki iästä ja rahavaroista riippumatta voivat tulla. Silti tärkeintä olisi, että ihmiset alkaisivat itse uskoa omiin mahdollisuuksiinsa parantaa elämäänsä."

Tässä annetaan jo selvä kehotus muille samanhenkisille riistää kanssaihmisiltä rakennuksia omiin, itsekkäisiin käyttötarkoituksiin. Nämä vasemmistofasistit katsovat oikeudekseen RYÖSTÄÄ toisten omaisuutta omiin käyttötarkoituksiinsa. Nuo vasemmistofasistien ryhmät ovat poikkeuksetta äärimäisen sisäänpäinlämpiäviä. Tulen heidän kanssaan toimeen, minulla on jopa ystäviä sellaisista piireistä, mutta en silti voi hyväksyä tuollaista ajatusmaailmaa. Heidän sisäänpäin lämpeävä autonomiansa ei todellakaan ole avoin kaikille. Ellet ole vegaani, eläinsuojelija ja kymmenen muuta, sinut paheksutaan varmasti pihalle tuosta auvolasta.

"Olemme kyllästyneitä kipristelemään surkean opintotuen varassa tai raatamaan paskaduuneissa vain voidaksemme maksaa kohtuuttomia vuokria. Kaupunki on täynnä tyhjiä tiloja ja ne kuuluvat meille kaikille"

Mitkä ammatit näiden nuorison helmien mielestä kuuluu paskaduuneihin? He antavat myös ymmärtää, että heidät on pakotettu tekemään näitä paskaduuneja. Käsittääkseni Suomessa on kyvykkäille, ja vähän kyvyttömättömillekin henkilöille melkoisen hyviä uravaihtoehtoja valittavana. Niihin ei vain pääse jos opiskelun tai työnteon/haun sijasta istuu perseellään vallatun talon pihalla, polttaa kannabishuumetta ja kuuntelee reggaeta. Aivan! Huumeita! Talon pihalla on nähnyt nuoria istumassa ja polttelemassa tupakkatuotteita. Lisäksi sieltä on myös kuultu reggaeta. Reggae on huumemusiikkia, joka on erittäin yleinen musiikkigenre huumeidenkäyttäjien keskuudessa. Voi lähes varmuudella sanoa, että missä soi reggae ja on nuoria, siellä käytetään vähintään kannabishuumetta!

Nuorilla on monesti myös jokin ihmeellinen käsitys, että kaikkien oikeutena on asua ilmaiseksi keskustassa. Ei tarvitse mennä montaa kilometriä keskustan ulkopuolelle, kun vuokrat ovat jo yleensä tuntuvasti halvempia. En myöskään ymmärrä miksi toisen omistama talo kuuluu tyhjänä ollessaan heille? Voinko minä mennä ottamaan omaan käyttööni talonvaltaaja X:n äidin omistaman tyhjän asunnon helsingin keskustasta? Jos en, miksen?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.