IRC-Galleria

Morsum

Morsum

They call me Sonic cuz I am faster than sound I keep on jumping around

RotupetturitMaanantai 21.05.2007 21:18

Eräs humalainen, kaljupäinen, reilusti ylipainoinen ja huonot hampaat omistava herrasmies ilmoitti tänään, että olen rotupetturi. Tilanne tuli hyvin yllättäen, eikä hän paasauksensa lomassa tuntunut antavat suunvuoroa. Mielenkiinnosta jäin myös kuuntelemaan mistä yllättävä avautuminen johtuu.

Syytä en koskaan saanut selville, mutta sen verran sain tietää etten kuulu arjalaiseen rotuun. Mies meinasi melkein käydä käsiksi kun lopulta tungin miehekkään ääneni läpi ja kysyin miten voin pettää rodun johon en syyttäjän mukaan edes kuulu. Vartija poisti miehen ansaitsemallaan, kivuliaalla tavalla ennenkuin ehti vastata kysymykseeni.

Minua kiinnostaisi tietää mikä on tämä skinien ylläpitämä rotumyytti. He eivät tunnu itsekkään tietävän mikä tämä heidän rotunsa ovat. Jotkut puhuvat valkoihoisista, mutta eivät sen tarkemmin määrittele ihon valkoisuuden astetta. Joillekkin ilmeisesti vain miehet kuuluvat tähän rotuun, sillä he puhuvat valkoisesta miehestä. Miten tämä valkoisen miehen rotu lisääntyy? Siihen he tuskin osaavat vastata.

Oletetaan että rotu on valkoihoinen. Kuinka valkoinen iho täytyy olla? Ilmeisesti skaala alkaa täysin vitivalkoisesta, koska se on ainakin valkoista. Suomalainen harmaahkon,punaisen, ruskeanvalkoinen on varmastikin vielä tarpeeksi valkoinen. Kuuluvatko etelän lomaltaan palaavat suomalaiset sitten hetkellisesti mustaihoisten rotuun, jos ovat kärventäneet itseään epäterveellisen paljon auringossa?

Yleensä skinit kuitenkin kokevat olevansa arjalaisia. Modernin individualisminpalvonnan nimissä, jossa ihmisiä on kohdeltava sellaisina kuin he kokevat olevansa, ehdotankin arjalaisten skinien laskemista maahanmuuttajiin. Heidät voisi laskea vaikka iranilaisiksi, sillä iran on täynnä arjalaisperäisiä ihmisiä. Minulle kelpaa heidän laskemisensa myös miksi tahansa muun Lähi-Idän kansaksi, kunhan ei Israelilaisiksi.

Pahoittelen tekstin heikkoa tasoa, mutta en ole valmistellut tämän kirjoittamista yhtään.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.