IRC-Galleria

Morsum

Morsum

They call me Sonic cuz I am faster than sound I keep on jumping around

black metal on kiellettäväKeskiviikko 23.05.2007 16:34

Saatanan palvontaan olennaisesti liittyvät Black Metal on välittömästi kiellettävä Suomessa. Tämän tapahduttua on Suomen EU komissaarien väsymättä ajettava sen keiltämistä koko liittovaltion alueella.

Black Metal on norjan saatananpalvojien kehittämä, sotaisa ja fasistinen musiikkityyli, jonka tarkoituksena on kerätä heidän mustaan uskontoonsa lisää seuraajia. Tämän lisäksi, kuten tunnettua, alkoholismi ja narkomanismi ovat tunnettuja saatananpalvonnan sakramentteja, joten ei ole epäilystäkään uskonnon olevan huumekaupiaiden tiukassakaulapannassa.

Black Metallin toinen suuri tarkoitus on värvätä väkeä skinheadeihin. Heidän väärä maailmankatsomuksensa on vielä saatananpalvojiakin kieroutuneempi. Siinä missä saatananpalvojat runkkaavat ringissä ja uhraavat toisiaan hautakivien kaatelun lomassa, nämä nahkapäät tekevät kaikkensa viattomien ihmisten pahoinpitelemiseksi. Tämän lisäksi joillakin heillä on myös pyrkimystä muuttaa politiikka ajamaan heidän fasistisia suuntauksia.

Black metallin sanoitukset ovat erittäin hyökkääviä. Ne kehottavat monesti SUORAAN palvomaan saatanaa, tappamaan heikkoja ja tuhoamaan sivistynyttä länsimaista yhteiskuntaamme. Eikö tämä ole pahimmanlaista kiihotusta kansanryhmää vastaan? Black metallistit haluavat tappaa, murhata ja raiskata kaikki heikot ja hiemankin erilaiset. Vaikka yhteiskunnan jäsenten yhdenmukaistaminen on toki hyvä asia, on sillekkin olemassa moraaliset rajat. Kaikki keinot eivät saa olla sallittuja, tai tilalle hiipii sivistyksen sijaan barbarismi. Tästä voimmekin suoraan päätellä black metallin olevan barbaarista musiikkia, jota ei mielestäni saisi edes musiikiksi kutsua.

On jo aika päästä tästä epäkohdasta lopullisesti eroon. Kauppojen on välittömästi poistettava kaikki black metal hyllystöistään ja tällaista musiikkia myyvät nettisivustot on valtion toimesta hakkeroitava pilalle. Black metal yllyttää nuorisoamme hypnoottisella ja aggressiivisella sanomallaan hairahtumaan todella vahingolliseen uskontoon ja fasismiin.

Selvät ja kiistämättömät todisteet rankoista syytöksistäni kuka tahansa voi löytää festareilta, joissa tätä musiikinkuvatuksen genreä soitetaan. Nämä ovat täynnä natsimerkein varustettuja skinheadeja ja saatanallisin merkein varustettuja mustan kirkon lampaita. Molemmat osapuolet ovat siististi poikkeuksetta humalassa ja/tai huumeissa. Myöskin aggressio on näissä festareilla selvästi esillä. Tappelut ovat yleisiä, samoin suulliset tappelut. Tämä johtuu vain ja ainoastaan musiikin sanoituste, jopa esiintyjien näyttämästä esimerkistä. Itse en voi kuin ihmetellä miten näin vakava epäkohta on vuosikausia saanut olla vailla lainsäätäjien huomiota.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.