IRC-Galleria

Morsum

Morsum

They call me Sonic cuz I am faster than sound I keep on jumping around
Rauhan ja sosialismin puolesta - Kommunatsinen työväenpuolue on viivyttelemättä lakkautettava, tarvittaessa vaikka voimakeinoin. Tämä puolue on äärimäiseen vahingollisuuteen pyrkivä, eikä sen yhteiskuntavastaisia hankkeita voi puolustella edes kaiken idiotismin pelastamalla Sananvapaus kortilla. Tämä liitto on jo kotisivujensakin mukaan perustettu tuhoamaan itsenäinen Suomi. He eivät sitä suoraan sano, mutta se on luettavissa rivien välistä. Eiväthän edes ajattelemattomat rahvaanmiehet äänestäisi heitä, jos sen suoraan sanoisivat. Erityisen tuhoisia suunnitelmia ovat seuraavat:

"Elintarvikkeiden raaka-aineiden häiriötön tuotanto ja maataloustuotteiden omavaraisuus on turvattava mahdollisimman kattavasti"

Toisin sanoen he haluavat hassata suurimman osan valtion budjetista kannattamattomaan maanviljelyyn maassa, jonka maaperä ei yksinkertaisesti vain viljelyyn sovi. Sehän tästä vielä puuttuisikin että maanviljelijät, joita siis on äärimäisen pieni osa kansasta, saisivat vieläkin enemmän rahaa paisuttamaan lompakoitaa, kuin mitä he tänään saavat. Yksikään toinen ryhmä ei saa suhteessa niin paljon rahamäärää kuin maanviljelijät. Yksikään toinen ryhmä ei ole saanut niin tehokkaasti Euroopan valtioita talutushihnaan. Ei enempää rahaa heille.

"On irtauduttava monopolien etuja palvelevasta EU-jäsenyydestä sekä estettävä maamme liittyminen sotilasliittoihin."

Talousvihamielisen politiikan lisäksi, joka epäilemättä tuhoaisi taloutemme, he haluavat erota myös EUsta, joka auttaisi ulkomaankauppaamme. EU tarjoaa myös pienelle kansallemme jonkinasteiset turvatakuut. Eurooppa on viimeaikoina alkanut jälleen myös korostaa oikeita moraalisia arvoja, vihamielisten kulttuurien painostuksen alla. On myöskin täysin järjetöntä vastustaa NATOa, sillä kaikki tietävät sen olevat hyvien valtioiden sotilasliitto, jonka ainoa olemassaolon tarkoitus on puolustusliittona toimiminen. Ainoastaan tietämättömät vastustavat NATOon liittymistä.

"On suoritettava uusi tulonjako korottamalla palkkoja, eläkkeitä, työttömyysturvaa ja muutakin perusturvaa."

Valtionvelallako nämä toteutetaan? Kun maanviljelijät veisivät vähintään 80% budjetista, ei tuohon yksinkertaisesti ole varaa. Tainnut yksinkertaiset yhteenlaskut olla näille uskottomille liikaa.

"Tietoisuus murtaa perustan kaikilta mystiikkaan ja yliluonnollisiin ilmiöihin perustuvilta näkemyksiltä."

Ei tarvine paljon mielikuvitusta arvatakseen, että he aikovat LAKKAUTTAA äitikirkkomme. Miksi tällainen puolue sallitaan, joka haluaa tuhota kristinuskon. Uskonnnon, joka on johdattanut ihmiskuntaa läpi pimeiden ja sivistymättömien aikojen. Uskonnon, joka tänäkin päivänä jatkaa sopivan suvaitsevaista moraalin levittämistä huolimatta kaikkialta tulevasta painostuksesta. Kirkko ansaitsee kiitoksemme, ei risujamme.

"Todellinen yhteiskunnallinen muutos ei voi toteutua parlamentin toimintaan nojautumalla. Se perustuu yhteiskunnallisen tilanteen kypsymiseen, jossa suuret ihmisjoukot kävelevät itse valitsemiensa parlamenttien ylitse."

Suomeksi sanottuna he edustavat ANARKIAA! Talonvaltaajat ovat kommunisteja ja anarkisteja. He haluavat lakkauttaa yhteiskunnan olemassaolon. He haluavat barbaarivallan päättävän kaikesta. Anarkiassa ei ole poliisia, ei puolustusvoimia, ei mitään sivistyneen yhteiskunnan tunnusmerkkejä, koska anarkia ei ole sivistynyttä.

Tuossa oli vain pikkuinen raapaisu tästä puolueesta. On kuitenkin selvää, että puolueen tarkoitus on hajottaa, ei rakentaa. Presidentiltä onkin vaadittava välittömiä, ja ankaria toimia tätä puoluetta vastaan. Tarvittaessa puolustusvoimien on täytettävä sille asetettava velvollisuus ja hajotettava tämä uhka, tarvittaessa voimakeinoja käyttämällä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.