IRC-Galleria

Morsum

Morsum

They call me Sonic cuz I am faster than sound I keep on jumping around

Wiccalaisuus on rappion uskontoTiistai 05.06.2007 00:38

Wiccalaisuus on varmasti jokaiselle sivistyneelle kansalaiselle ainakin nimityksellisesti tuttu uskonto. Siitä liikkuu paljon, yleensä positiivisen värityksen saanutta huhua. Monilla onkin huolestuttavan myönteinen kuva tästä harhaopista, joka on siis UUSpakanallinen. Wiccalaisuus on perustettu 1940-luvulla, silloin eläneen kerettiläisen toimesta.

Wicca on erittäin luonnonläheinen uskonto. Ominaista sille on muiden pakanallisten luontouskontojen tapaan anarkian, seksin, monijumaluuden, noituuden ja magian ihannointi. Yhteiskunnallisesti anarkian ja moraalia rapistuttavan korkean luonnon ihannointi ovat tietysti vakavimmat piirteet. Muita haitallisia ominaisuuksia ei tietysti sovi jättää huomiotta.

Monet wiccat pitävät itseään noitina. Ei ole kovin monta vuosisataa, kun katolinen kirkko kävi väsymätöntä taistelua noituutta vastaan. Noidat olivat tuolloin yhteiskuntajärjestystä horjuttava voima, eivätkä ne täten voi vieläkään sille olla hyväksi, joskin olisi liioittelua pitää niitä yhtä vakavana uhkana nykyaikaiselle, sivistyneelle valtakunnallemme. Henkisiä kykyjä noituus yhtä kaikki heikentää. Lisäksi se turmelee moraalia, joka on kiistatta nähtävissä wicca-pakanoiden ihmisvihamielisessä asenteessa. Useampi kuin harva heistä kannattaa Pentti Linkolan ajatusta, että 95% ihmisistä pitäisi päästä eroon. On myös huomioitavaa, että saatananpalvojat ovat myös kiinnostuneita noituudesta ja magiasta. Raamattu ei näitä asioita turhaan pidä pahana. On myös erittäin huomioitavaa, että suuren jumalattaren puoliso, metsän herran toinen nimitys on suuri sarvipää. Eikös vain Saatanaa voida myös nimittää sarvipääksi?

Wiccat ovat kaikki anarkisteja. Heidän mantransa: "Jos se ei vahingoita muita, tee mitä haluat" Tämä on myös monien anarkistien toistelema lause. He vähät välittävät yhteiskunnan laeista, joita ei ole pelkästään tehty suojelemaan järjestystä, vaan myös ylläpitämään yhteiskunnan viihtyisyyttä. Muutama luonnonuskovainen NOITA katsoo kuitenkin etuoikeudekseen uskonkappaleisiinsa nojaten viitata kinttaalla sivistysvaltiomme säädöksille. Anarkia ei voi johtaa kuin tuhoon, oli sen perusperiaatteet miten ylevät tahansa.

Wiccalaiset pitävät ihmistä tasavertaisena osana luontoa! He eivät selvästikään kunnioita ihmisoikeuksia, eivätkä ihmisarvoja. Ihminen on kaiken kehittyneen filosofian ja moraalin mukaan luonnon yläpuolella. Niin on luonto tarkoittanut, ja on erittäin vahingollista yhteiskunnan toimivuuden kannalta yrittää murtaa tätä käsitystä. Rikolliset eivät kunnioita ihmisarvoja. Haagissakin on jatkuvasti tuomiolla kansanmurhaajia, jotka eivät ole piitanneet ihmisarvosta tuon taivaallista. Saddam Hussein ei piitannut ihmisarvosta, eikä oikeuksista ja hänen toimiensa vuoksi Irak on nyt sisällissodassa, jolle ei loppua ole näkyvissä. Wiccat eivät tietenkään ole tähän syyllisiä, mutta tämä osoittaa selvästi heidän yliluonnonläheisyytensä haitallisuuden.

Kuten jo mainitsin, wiccalaisuus perustettiin 1940-luvulla. Mielestäni on naurettavaa nimittää wiccalaisuutta uskonnoksi. Miten niin vasta perustettu kultti voisi osoittaa oikean jumaluuden? Miten niin vasta perustettu uskonto voisi olla parempi kuin valtionuskontomme, evankelisluterilaisuus? Tämä ei tietenkään ole mahdollista ja ehkä uskonnon mahdottomuuden vuoksi se onkin jo jakaantunut ainakin kahdeksi keskenään kilapilevaan kirkkoon.

Wiccalaisuudesta voi löytää tietoa esimerkiksi http://www.wicca.fi Suosittelen kuitenkin suhtautumaan sivustoon erittäin kyseenalaistavasti, onhan tuo noitien ylläpitämä sivusto.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.