IRC-Galleria

Morsum

Morsum

They call me Sonic cuz I am faster than sound I keep on jumping around
Vaikka moni poliitikkomme ja sotilasjohtajamme on jo seuraavan asian minua korrektimmin ilmoittanut, on se ilmeisesti liberaalien, vihreiden ja äärivasemistolaisten painostuksesta jäänyt pohjattomaan Ö mappiin. Sotilaallinen heikkoutemme on hyvinvoivan suomen välitön LOPPU!

Koska isänmaamme varallisuus on laiskahkon, viinaan ja tupakkaan menevän ja osittain selkärangattoman kansamme työpanoksesta huolimatta rajallinen, on jäljellä vain yksi oikea vaihtoehto. Suomen on VIIVYTTELEMÄTTÄ liityttävä sotilasliittoon ja kasvatettava X määrällä sotilasmenoja. Lisäksi puolustusvoimien on otettava henkisiltä kyvyiltään vähintään MINUN veroiseni henkilö varmistamaan, ettei rahoja hassata helvetin kalliisiin paraatipanssarivaunuihin, tai taistelukyvyttömiin ilmatyynyaluksiin, joiden rakenne ei kestä edes ampumista tai joukkojenkuljetusta. Näillä ilmatyynyillä oli tarkoitus varmistaa jokin asia, mutta taisi olla vain massiivista rahantuhlausta.

Asevelvollisuus on itsestäänselvyys, eikä sen poistamista saa edes ajatella. Kaikkinainen toiminta, jopa keskustelu asiasta on ankarasti kiellettävä, myöskin sitä vastustava toiminta (totaalius) on tehtävä MAHDOTTOMAKSI. Sivareita on alettava suostuttelemaan aseettomaan asepalvelukseen ja asevelvollisuus on laajennettava myös naisiin ja jehovantodistajiin. Asepalveluksen minimipituutta on lisättävä ainakin 3kuukautta, jotta saamme parempilaatuisia sotilaita itsenäisyyttämme puolustamaan ja maailman kriisipesäkkeitä poistamaan. Erityisesti suomen on panostettava offensiiviseen toimintaan, sillä emme voi vaikuttaa maailmaan odottamalla terroristien hyökkäävän Suomeen, sillä välissä on melkoinen puskurivyöhyke, jonka liittolaisemme puolustavat. Suomen on vietävä taistelu terroristien maaperälle.

Päästäksemme mukaan toimintaan, johon jo pelkkä sivistysvaltio statuksemme meidät VELVOITTAA, täytyy meidän liittyä sotilasliittoon. Näen tähän kaksi vaihtoehtoa.

1. Liitymme NATOon. NATO on kaikkien tuntema puolustusliitto, joka on ollut vuosikymmeniä aktiivisesti mukana poistamassa vääryyttä maailmasta. NATO on maailman suurin sotilaallinen voima ja sillä on kyky taistella lyhyellä varoitusajalla missäpäin maailmaa tahansa, jopa useilla näyttämöillä yhtäaikaa. NATO toivottaisi Suomen varmasti tervetulleeksi perheeseensä. Siellä saattaisimme myös nopeasti edetä johtotehtäviin, sillä yhteistyömme ansiosta tunnemme jo NATOn toimintatavat ja järjestelmämme ovat NATO yhteensopivia.

2. Muodotamme sotilasliiton ystävällisen ja vahvan naapurimaamme, Venäjän kanssa. Venäjä on nopeasti jälleenvarustamassa suurta armeijaansa. Tavoitteena sillä on lähitulevaisuudelle: Ole kykenevä taistelemaan menestyksekkäästi lähialueella kahdessa suuressa sodassa ja missäpäin maailmaa tahansa kahdessatoista pienemmässä konfliktissa yhtäaikaa. Uskon sotilasliiton Venäjän kanssa olevan Suomelle hyväksi. Samalla se toisi ehkä tervettäkin vastapainoa NATOlle. Venäjän rinnalla toimemme saattaisivat lisäksi olla terveellä tavalla NATOn toimia rohkeampia ja suurempaa menestystä terroristeja vastaan tuovia.

Asia sotilasliittoon liittymisestä on nyt siis itsestäänselvä välttämättömyys, joten tasavaltamme presidentin, jalosukuisen Tarja Halosen onkin VIIVYTTELEMÄTTÄ aloitettava tunnustelut toisen ehdottamani vaihtoehdon toteuttamisessa. Lisäksi meidän on julistettava sota kaikkia maailman terroristijärjestöjä ja niitä tukevia maita vastaan, kuten Irania. Israelille on myös tarvittaessa lähetettävä materiaaliapua, jos Iran päättää toteuttaa presidenttinsä uhkauksen pyyhkäistä juutalaisvaltion pois maailmankartalta. Onhan meidän autettava kaikin tavoin liittolaisiamme.

Puolustusvoimien ylipäällikkö, Suomen kansa odottaa toimia!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.