IRC-Galleria

Morsum

Morsum

They call me Sonic cuz I am faster than sound I keep on jumping around
Jokainen vapaa, asioista mitään ymmärtävä suomalainen on pikkuhiljaa kypsä oikean kirkkomme verotukseen. Vero on lisäksi todella helppo KIERTÄÄ, eroamalla kirkostamme. Näin henkilöt, jotka nostavat mammonan henkisyyden yläpuolelle, ovat eriarvoisessa asemassa kuin muut suomen vapaat, mutta kirkolle uskolliset kansalaiset. Tämän vuoksi kirkon verotusoikeus on VÄLITTÖMÄSTI lakkautettava! Näin eksyneet lampaat eivät saa epäreilua taloudellista etua meihin hurskaisiin kansalaisiin nähden, jotka emme pelkää antaa vähästämme, tai vähän enemmästämme käytettäväksi hyvään tarkoitukseen.

Rahaa kuitenkin tarvitaan jopa kirkon toimissa, vaikka korkea moraali ja Taivaan nostattama työinto sen tarvetta vähentävätkin. Ratkaisu ongelmaan on hämmästyttävän yksinkertainen. Valtio alkaa keräämään kirkolle kuuluvaa rahaa JOKAISELTA kansalaiselta. Valtion taholta tulevaa verotusta ei voi välttää, ja näin kansalaisemme saavat nauttia tasa-arvoisen isänmaamme hedelmistä mm näkemällä hyvin hoidettuja kirkkoja ja saamalla hyvin hoidettuja hautuumaita, minne poistuneet lähimäisemme voimme haudata. On myös laitettava eduskunnallemme harkintaan jonkinlainen takautuva rangaistuspykälä, jossa poditaan miten ennen lakia velvollisuutensa hoitamatta jättäneitä rangaistaan ankarasti, oikeudenmukaisesti ja heidän talouttaan pysyvästi vaurioittamatta.

Valtion periessä kirkollisveroa, on sitä perittävä kaikilta Suomen kansalaisilta. Jokainen suomalainen on äiti kirkollemme elinikäisessä, korvaamattomassa velassa, joten nykyisen kirkosta eroamisbuumin aikana, tämä ¨pakkovero¨ on välttämättömyys. Ehkä se myös rohkaisisi pysymään kirkossamme.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.