IRC-Galleria

Morsum

Morsum

They call me Sonic cuz I am faster than sound I keep on jumping around
Kaikki vapaat suomalaiset miehet, jotka asioista mitään ymmärtävät, ovat sitä mieltä ettei maamme liikennejärjestelmä toimi! Yksityisautoilun yleistyessä jatkuvasti, liikennekäyttäytyminen tuntuu vain huononevan kansan lihavoitumisen myötä. Asialle on VÄLITTÖMÄSTI saatava muutos. Päättäjien vihdoinkin paneuduttava tähän, maamme yhteen suurimpaan ongelmaan sen vaatimalla VAKAVUUDELLA.

Suomen lujan kansan liikennekäytös on perseestä. Ihmiset ottavat huimia riskejä, jopa lapset kyydissä mm. Aloittamalla ohituksen keltaisella viivalla, ajamalla huimia ylinopeuksia ja ¨unohtamalla¨ turvavälin. Yhtään pienempiä pahoja eivät ole kiilaukset ja oikeissa tilanteissa ohituksen ESTÄMINEN. Tällaisilla vastuuttomilla ja epäkristillisillä toimilla, autoilija ei vaaranna pelkästään itsensä, vaan myös lähimmäisensä hengen. Sitten näitä ylinopeuden ajajia ja kiilaajia vielä kuunnellaan vakavasti, kun he valittelevat jostain "alinopeudesta", jota Suomen laki ei tunne. Ei ole olemassa alinopeutta, ainoastaan ylinopeus.

Ongelmaan on HETI puututtava maassamme poikkeuksellisen armottomin rangaistuksin ja kurinpitomenetelmin. Jotta ongelmaa päästään ratkomaan, on kansamme johtajan, presidentti Tarja Halosen välittömästi tehtävä seuraavat päätökset:

1. Autokoulun pituutta on lisättävä vähintään 50%. Tällöin opettajalle jää suuremmat mahdollisuudet havaita virheet opiskelijan ajotavassa ja isällisesti valistaa häntä oikealle tielle. Opetuaikaa on tietysti näissä tapauksissa lisättävä, jotta nähdään asennemuutos. Ellei tyyli muutu, on opettajan velvollisuus evätä ajokortin saantia vähintään kahdella vuodella.

2. Poliisien määrää liikenteessä on dramaattisesti lisättävä. Poliisi voisi myös värvätä vapaaehtoisia, joille annetaan tarvittava liikenteenvalvontakoultus. Nykyaikaisilla apuvälineillä nämä kansamme turvallisuuden puolustajat voisivat tehokkaasti tallentaa rikoksia tehneen auton tiedot, ja syyllistä voitaisiin jälkikäteen rankaista koko lain suomalla ankaruudella.

3. Rangaistuksia on TUNTUVASTI korotettava. Nykyinen pehmoilulinja ei ole suhteessa sopiva perseilyn määrään liikenteessä. On säädettävä tiettyjä rikkeitä, joista olisi automaattisena seurauksena auton MENETYS isänmaalle. Tällaisia voisivat esimerkiksi olla. Räikeän tahallinen ja vaarallinen ohitus keltaisen viivan alueella, kiilaus, yli 40km/h ylinopeus ja rattijuopumus. Lisäksi toistuvasti turvavälin jättämättä jättämisellä voisi autonsa tehokkaasti luovuttaa valtiolle. Ajokortin pitkäaikaisia menetyksiä on myös TUNTUVASTI lisättävä. Miksi ottaa ajokortti huonolta kuskilta pois muutamaksi viikoksi, kun sen voi tehdä myös muutamaksi vuodeksi? Kaksi vuotta voisi hyvin olla minimiaika ajokortin menetykselle. Tähän voisi tuoda poikkeuksen ainoastaan rikoksen tehneen korkea yhteiskunnallinen asema.

Kolmella edellämainitsemalla kohdalla tilanteeseen voitaisiin saada tehokasta ensiapua. Tietysti on tehtävä paljon muutakin, kuten vähentämällä autojen hankintaa autoveron ankaralla kiristyksellä ja ajokilometrien määrää autoihin menevän fossiilisen polttoaineen lisäverotuksella. Tämän lisäksi on myös saatava tienkäyttömaksut.

Kansamme on hurskas, rehti ja pelkäämätön, mutta liikennekäytöksemme uhkaa jo isänmaamme itsenäisyyttä, niin huonoksi se on mennyt. Miten näin on käynyt? Siihen en osaa sanoa. Tilanne on kuitenkin vakava, ja siihen on puututtava ankarin ja armottomin keinoin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.