IRC-Galleria

Morsum

Morsum

They call me Sonic cuz I am faster than sound I keep on jumping around
Jo vuosia on vapaa suomen kansa saanut kärsiä sisäisestä mätäpaiseesta. Yhtä monta vuotta KAIKKI maamme politiikkaa ymmärtävät, aikuiset, kristityt miehet ovat halunneet sydämissään nähdä liberaalien puolueen SULKEMISEN! Kristuksen armosta liberaalit eivät päässeet hallitukseen, eivätkä saaneet jalansijaa Suomen politiikasta, mutta uhka on olemassa, sillä puolue on elossa.

Liberaalien kavala suunnitelma ISÄNMAAN KAATAMISEEN on mielenkiinoinen sekoitus ultrakapitalismia, hyvinvointivaltion vihaamista ja KERETTILÄISYYTTÄ. Jo pikainen vilkaisu puolueen ohjelmalistaan täyttää kenen tahansa OIKEIN asiat ymmärtävän miehen ahdistuksella ja surulla. Voiko VAPAA Suomi todella sallia tällaisten puolueiden olemassaolon?

Äärimäistä TYPERYYTTÄ edustaa liberaalien kannattama PERUSTULO! Perustulon idea on lähtöisin työttömiltä, jotka eivät halua tehdä töitä, mutta joilla ei myöskään ole paljon rahaa käytössään. Perustulo maksetaan jokaiselle kansalaiselle palkinnoksi kansalaisena olosta, vaikka asian pitäisi kaikkien viisaiden mielestä olla PÄINVASTOIN. Perustulo kannustaa erakoitumaan, alkoholisoitumaan ja olemaan työttömänä. Hieman korotettu työmarkkinatuki ajaisi asian paljon paremmin, mutta ilman haittavaikutuksia.

Liberaalit haluavat myös viinaongelman RÄJÄHTÄMISTÄ käsiin. He haluavat poistaa Alkon monopolin, joka jo vuosikymmeniä on valistanut suomalaisia alkoholin SIVISTYNEESTÄ käytössä. Eikö viinaveron alennus riittänyt? Täytyykö kurjuutta todellakin lisätä tuomalla viinat jokaiseen kioskiin ja kauppaan? Nyt alamme olla jo siinä tilassa, että viinan siirtäminen takaisin VIINAKORTILLE olisi vakavasti harkittava vaihtoehto.

Liberaalit haluavat ROMUTTAA verojärjestelmämme! He puhuvat verojen kevennyksistä, mutta eivät juuri kulujen leikkaamisesta. Ilmeisesti he eivät ole huomanneet lupaavansa myös PERUSTULON kansalaisille, sillä verojen leikkaus, palkankorotukset yms kansalaisbonukset eivät vain sovi samaan muottiin veronkevennysten kanssa. Liberaalit ilmeisesti LUULEVAT valtion olevan jokin rahapaja.

Liberaalit haluavat myös maamme turvallisuustilanteen ROMAHTAVAN! He haluavat romuttaa poliisiemme oikeuden estää ja tutkia rikoksia, vaikka yrittävätkin sen sanahelinällä peittää. Kenties tätäkin suurempi uhka on kuitenkin liberaalien PERVERSSI tarve TUHOTA koko puolustuskykymme. Liberaalit eivät halua sotilasliittoon ja samaan aikaan he haluavat LAKKAUTTAA asevelvollisuuden ja korvata sen vapaaehtoisella PALKKA-ARMEIJALLA! En voi käsittää miten kukaan voi olla niin hölmö, että mitenkään voi kuvitella Suomen kokoisen maan kykenevän kokoamaan uskottavan palkka-armeijan. Ainoa oikea vaihtoehtohan on miehiä ja naisia koskeva yleinen asevelvollisuus, jonka minimiaika on 8kk.

Näiden faktojen jälkeen en voi ymmärtää jos joku todella vielä KEHTAA kannattaa liberalisteja. Onhan viimeistää nyt AUKOTTOMASTI todistettu heidän todella haitallinen vaikutus hyvinvointivaltiomme tulevaisuuteen. Odotankin siis presidentiltämme, Tarja Haloselta toimia myös liberaaleja vastaan, kun hän päättää sulkea Kommunistisen Työväenpuolueen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.