IRC-Galleria

Morsum

Morsum

They call me Sonic cuz I am faster than sound I keep on jumping around
Kristityt, aikuiset, politiikkaa YMMÄRTÄVÄT miehet ovat jo vuosia toivoneet näkevänsä hallituksemme taholta toimia Perussuomalaiset puolueen sulkemiseksi. Perussuomalaisethan ovat ROTUOPPIA kannattava, umpimielinen puolue, jonka pääasiallisena tavoitteena on taloutemmeRUHOAMINEN ja kansamme alkoholisoittaminen. Pikainen vilkaisu Perussuomalaisten vaaliohjelmaan ei toimi, sillä he ovat piilottaneet sen PDF muotoon. Se on siis imuroitava VIRUKSIA kuhisevasta internetistä. Ehkä he salaa toivovat ohjelmansa olevan SAASTUNUT ja tuhoavat lataajan tietokoneen, ennenkuin tämä kykenee lukemaan Perussuomalaisten ohjelmajulistusta.

Pikaistakin pikaisempi silmäily vaaliohjelmaan, jonka VAARASTA huolimatta imuroin, osoittaa räikeän RISTIRIIDAN Perussuomalaisten ajattelutavassa. Perussuomalaiset tunnetusti haluavat KAATAA Euroopan Unionin. Tästä seuraisi maailmanlaajuinen lama, sotia ja kurjuutta. Perussuomalaiset kyllä haluavat EROTA Euroopan Unionista, mutta samaan aikaan he VAATIVAT sieltä rahaa! Perussuomalaiset siis ovat IMPERIALISTEJA, jotka vaarantavat maamme turvallisuuden, jopa PROVOSOIVAT naapurimaita hyökkäykseen, riistämällä näiltä talouden tuotteita järjestelmän kautta, johon eivät itse halua sijoittaa senttiäkään.

Maamme sisäistä byrokratiaa ja mahdollisimman vaikeaa hallitsemista Perussuomalaiset haluavat ylläpitää LISÄÄMÄLLÄ köyhien kuntien määrää. Nykyinen tappiollinen linja ei kenenkään mielestä ole toimiva, sillä nykyinen tie johtaa vain pienten kuntien köyhtymiseen entisestään. Perussuomalaiset kuitenkin VASTUSTAVAT tervettä kuntien yhdistyspolitiikkaa, sillä tämä luonnollisesti tuo heille ymmärtämättömän rahvaan ääniä vaaleissa. Viimeisimmätkin vaalit osoittivat miten VÄÄRIN maassamme on mahdollista äänestää, sillä rukouksistamme huolimatta Perussuomalaiset vahvistivat KURISTUSOTETTAAN kansastamme. Perussuomalaisten linja estää kuntaliitokset LISÄÄ kurjuutta, byrokratiaa ja anarkiaa maassamme.

Aivan samoin kuin Liberaalit RP, myös perussuomalaiset haluavat viinaongelman leviävän käsiin. He VASTUSTAVAT jyrkin sanakääntein alkoholiveron korotusta, sillä he uskovat Jumalan sijasta viinarallin lisääntymiseen ulkomailta. Näin he jälleen SYYLLISTÄVÄT ulkomaita maamme kurjuudesta, johon todellisuudessa ovat itse syyllisiä.

Kaikkein huolestuttavinta on kuitenkin Perussuomalaisten OUTO halu romuttaa koko koulutusjärjestelmämme. Perussuomalaiset haluavat RAJUSTI pudottaa yliopistojemme opetuspaikkoja ja lisätä TUHOONTUOMITTUJA kyläkouluja. Yliopistopaikkojen massiivista vähentämistä jokainen OIKEIN ajatteleva mies vastustaa, mutta kyläkoulut ovat silti vapaalle kansallemme mysteeri. Osa ihan järkevän oloisistakin ihmisistä nimittäin kannattaa niitä. Kyläkouluthan ovat itseasiassa HAITAKSI lapsillemme, vaikka eräs tietty puole toista väittääkin. Kyläkoulujen pieni opiskelijamäärä vaikuttaa SUORAAN myös opetuksen tasoon. Esimerkiksi valinnaiset aineet eivät aina voi toteutua pienen opiskelijamäärän vuoksi, sillä ei ole järkevää pitää tunteja muutamalle oppilaalle. Näin ollen OIKEAT, järkevän kokoiset koulut ovatkin lapsillemme kaikkein paras opinahjo, vaikka koulumata siitä muutaman kilometrin pitenisikin.

Näin AUKOTTOMIEN faktojen jälkeen, odotankin Perussuomalaisten puolueen pikaista sulkemista isänmaalle vahingollisena organisaationa. Ellei tätä tapahdu, kuten pahoin pelkään, VAADIN ainakin kansalaisia olemaan äänestämättä näitä. Äänet voi antaa mielummin vaikka vihreille, tai KRISTILLISDEMOKRAATEILLE.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.