IRC-Galleria

Morsum

Morsum

They call me Sonic cuz I am faster than sound I keep on jumping around
Kuten kaikki politiikkaa ymmärtävät, suomalaiset kristityt miehet ovat jo pitkään vaatineet, esitän minäkin nyt vaatimukseni monarkian PALAUTTAMISESTA! Nykyinen hallitsumuotomme on jo toimivuudestaan huolimatta VANHENTUNUT, eikä näin ollen voi enää palvella isänmaamme tarpeita. Edustuksellinen demokratiamme EI nykyään enää TOIMI, sillä vuosi toisensa jälkeen kansa äänestää VÄÄRIN. Kristillisdemokraatit eivät päässeet tällekkään hallituskaudelle yksinvaltaiseksi puolueeksi, eikä Suomellamme edes ole tarjolla todella OIKEITA puolueita, kuten avaruuspuolue, joka ajaisi VOIMAKKAASTI avaruusteknologian kehittämistä, sotilaallisen kykymme nostoa ja tietysti MONARKIAA.

Demokratiallamme on myös äänestäjien KYVYTTÖMYYDESTÄ johtumattomia ongelmia, joista vakavin on kyvyttömyys tehdä oikeita päätöksiä. Eduskuntamme on aina ollut keskenään RIITELEVÄ herrajoukko, jossa uskovaiset eivät tarpeeksi voimallisesti aja Herraamme miellyttäviä asioita, ja jossa uskottomat vain nuoleskelevat äänestäjiämme päästäkseen seuraavaksikin kaudeksi hyväpalkkaiseen ja arvokkaaseen tehtäväänsä.

Isänmaa TARVITSEE päätöksiä! Ihmisillä on TARVE löytää VAHVA johtaja, jokaa näkee kansaansa paremmin tulevaisuuteen, ja joka tietää mitä kansalasiet tarvitsevat. Monarkia tarjoaa tähän ratkaisun. VALISTUNEEN diktaattorin ottein isänmaata johtava diktaattori ratkaisisi KAIKKI maamme ongelmat nopeasti ja tehokkaasti, sillä hänen ei tarvitsisi huolehtia kansansuosiosta ja sitä myöten seuraavasta vaalista. Monarkin apuna toimisi tietysti valtion eri elämänalan parhaat asiantuntijat, kuten Suomen arkkipiispa ja yliopiston viisaimpia teologeja. Näin myös kansaamme voitaisiin paremmin ohjata nykyiseltä RAPPION polulta takaisin siveelliseen ja oikeamieliseen elämään. Nykyisessä järjestelmässä esimerkiksi sotaisan islamin KIELTÄMINEN on käytännössä mahdotonta, mutta monarkki voisi tehdä päätöksen hetkessä. Siitä tulisi myös lainvoimainen muutamassa päivässä, sillä pitkä äänestyksiä ei tarvittaisi, vaan laki voitaisiin heti panna täytäntöön.

Monarkiksi täytyy tietysti valita suomalainen, kristitty mies, joka on terve, jalat maassa pitävä, yhteiskunnallisesti ja moraalisesti valistunut. Hänet on tunnettava ehtymättömästä yhteiskunnallisesta viisaudesta, jolta löytyy OIKEA mielipide aina koulupuvusta TV-Lupaan. Vaadinkin Tarja Haloselta välittömiä toimia monarkian palauttamiseksi. Kruunuhan meillä jo on valmiina, sen edellinen kantaja oli Väinö I.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.