IRC-Galleria

Morsum

Morsum

They call me Sonic cuz I am faster than sound I keep on jumping around
Jo vuosikymmeniä on kansaamme piinannut outo VÄLINPITÄMÄTTÖMYYS valtion taholta kristittyjä kansalaisiaan kohtaan. Tämä välinpitämättömyyden muoto on todella outo, sillä yleensähän valtaapitävällä eliitillä on ollut ainakin tämä asia tehdä hyvin, riippumatta valtion rikkaudesta. Valtiomme hallinnolliset rakennukset ovat RUMIA, osa suorastaan RÄNSITYNEITÄ! Otetaanpas nyt esimerkiksi vaikka Oulun kaupungintalo. Rakennus itsessään on ihan kohtalaisen hieno, mutta ei sitä TUNNISTAISI kaupungintaloksi ilman kylttiä pihalla. Missä ovat ratsastajapatsaat? Missä ovat oikealle yläviistoon katsovien henkilöiden patsaat? Missä on TURVALLISUUDENTUNNE? Tornion kaupungintalo on vielä kehnommassa kunnossa. Se on KERROSTALOSSA, joka voisi olla hieman parempien ihmisten vuokrakäytössä. Pihalla on näkyvä kyltti kaupungintalosta, mutta siinä se. Eipä ihme, jos kansalaiset eivät luota poliitikkoihin. Miksi luottaisivat näiden pitäessä toimistoaan köyhälistön rötteleissä? Eihän kukaan voi tehdä tärkeitä, kristillisiä päätöksiä hökkelissä. Mitä ulkomaalaisetkin ajattelevat?

Kaikillehan on selvää, kaikki myös haluavat hallintorakennuksista kumpuavan yhden sanan, IMPERIAALINEN! Rakennuksesta on kummuttava valtion itsestään tuntema suuri YLPEYS. Rakennuksen on jo pelkällä läsnäolollaan tuotava ympärilleen henkistä ja fyysistä turvallisuutta. Oulunkin kaupungintalon portailla istuvat juopuneet joka viikonloppu. Välillä ne on maustettu oksennuksella. Pihalla jopa TAPELLAAN! Eipä ihme mikseivät kansalaiset halua ajatella politiikkaa, kun siitä tulee heti mieleen turvattoman kaupungintalon, oksennuksessa uiva piha. Valtion onkin VÄLITTÖMÄSTI käärittävä hihat ja aloitettava massiivinen hallintorakennusten parannusprojekti. Rakennuksian kokoa on nostettava ja ulkonäköä paranneltava. Pihoilla on oltava vähintään kaksi patsasta. Suurimmissa kaupungeissa vähintään yksi ratsastava patsas. Myös suuria, loisteliaita kierreportaita on mahdollisuuksien mukaan suosittava. Samoin seinillä ja pihoilla on oltava lippuja. Sotalippu liehumassa kaupungintalon pihalla toisi varmasti aivan erityistä tunnelmaa kaupungin asukkaille. Mikä olisikaan hienompaa, kuin pormestarin huoneen suuri vaakuna koristamassa kaupungintalon pääovea? Rakennuksen ympärille on saatava kaunis puisto, jossa nuoret, kristity perheet voivat käydä sunnuntaikirkon jälkeen rentoutumassa. Heidän turvallisuudestaan tietysti vastaavat alati valppaat poliisit ja vartijat, joita on aina hallintorakennusten lähellä RUNSAASTI.

Vaadinkin presidenttiämme, Tarja Halosta aloittamaan projektin, jonka jälkeen JOKAINEN hallintorakennus täyttää seuraavat vaatimukset:

1. Pihalla on oltava ainakin pieni puisto.
2. Lippuja ja vaakunoita oltava runsaasti tuomassa oikeaa tunnelmaa.
3. Patsaat pihalla muistuttavat meitä menneistä KUNNIAN päivistä, jolloin vapaissa joissa virtasi hopea ja ruoho kasvoi vihreänä.
4. Hyvien ihmisten on saatava rakennuksen pelkästä ajattelemisesta sielulleen rauhaa. Lisäksi hänen on saatava luottamus politiikkaan ja sammumaton halu äänestää kaikessa mahdollisessa.
5. Huonojen ihmisten on rakennuksen pelkästä ajattelemisesta saatava tunne, että tältä valtiolta saa tarvittaessa myös raikuvan selkäsaunan.
6. Loisteliaita kierreportaita oltava mahdollisimman paljon.
7. Rakennuksessa on oltava oma, kunnon ruokailuihin sopiva juhlahalli. Ei mitään ruokalaa, vaan kunnon feast sanaan sopiva halli. Seinät ovat lippujen ja vaakunoiden peitossa. Reippaat palvelijat kantavat kokonaisia varrasporsaita ravitsemaan päättäjien vatsoja jne.
8. Rakennuksessa on oltava suoran pommituksen kestävä pommisuoja.
9. Rakennuksen työntekijöiden on käytettävä valkoista peruukkia.
10. Rakennuksessa on järjestettävä siveellisiä hovitansseja.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.