IRC-Galleria

Morsum

Morsum

They call me Sonic cuz I am faster than sound I keep on jumping around

Imperiumin aika on NYT!Lauantai 28.07.2007 05:27

Maailman kaikki, asioista ymmärtävät kristityt miehet, ovat jo vuosikymmeniä haaveilleet GALAKTISEN ihmisen imperumin synnystä. Tämän imperumin aika on KOITTANUT nyt heti! Planeettamme Maa on liian pieni uljaalle lajillemme, onkin siis pikaisesti vallattava lisää ELINTILTAA meille kuuluvilta taivaankappeliltam kuten Kuu ja Mars. Plutollekkin voisi olla oma käyttönsä ulkovartioasemana, jossa tähtiin menvät aluksemme tankataan pitkälle matkalleen.

Raamatussa Jumalamme käskee ihmistä lisääntymään ja täyttämään maan. On täysin päivänselvää, ettei Jumala puhu vain meidän Maapallostamme, vaan koko universumista. Maa nimitystähän voidaan käyttää monessa mielessä, joten "Täyttäkää maa" tarkoittaa kristallinkirkkaasti universumia, jos joku väittää muuta, syyllistyy hän uskonrauhani rikkomiseen ja on ansaitseva koko lain suoman, ankaran rangaistuksen.

Ihmiskunnan on VIIMEINKIN aika laittaa sivuun vanhat sovinnollisuus ja rauhanhaaveensa ja aloitettava AVARUUSTEKNOLOGIAN kehittäminen oikein urakalla. Neuvostoliiton ja liittolaisemme, yhdysvaltojen välinen kylmän sodan loppuminen merkitsti myös avarsuuvarustelun loppumista, mikä on ollut yksi suurimpia KATASTROFEJA lajimme historiassa. Onhan avaruuden valloittaminen lajimme säilymisen kannalta tärkein tehtävämme. Onneksi USA:n ja Venäjän välit ovat hyvää vauhtia kiristymässä.

Avaruuden VALLOITUKSEN tärkeyttä ei voida liikaa korostaa. Yhden planeetan 'vankeina' olemme erittäin alttiita VIHAMIELISEN avaruuden terrori-iskuille, joiden ainoa tarkoitus on hävittää PYHÄ lajimme olemattomiin. Kristuksen armosta viisautemme on kuitenkin suuri, joten meillä on hyvät mahdollisuudet laajentaa OIKEAMIELISTÄ valtapiiriämme planeettamme ja lopulta koko aurinkokuntamme ulkopuolelle. Maailman onkin siis syytä ohjata vähintään 1500% lisää rahaa avaruusteknologian kehittämiselle. Erityisen tärkeänä on pidettävä säiteilyltä suojaavia materiaaleja, sekä moottoriteknolgiaa. Avaruudessa toimivaa aseteknologiaa ei tietysti saa unohtaa. Kuka tietää mitä tuolla kaukana vaanii?

Avaruuteen leviäminen on lajimme AINOA keino välttää nurkan takana vaaniva sukupuutto. Hipit ja vääräuskoiset ovat jo vuosia taistelleet avaruusteknologian kehittämistä vastaan esimerkiksi sellaisilla rahanmouruamiskeinoilla kuten: Nälänhätä, HIV ja koulutuksen puute. Tietysti kaikille KRISTITYILLE miehille on selvää, ettei sivistynyt maailma kärsi tuollaisista ongelmista. Meillä ei siis ole mitään tekosyytä ohjata entistä enemmän rahaa avaruusteknologiaan. Ihmisluonteen tuntien, epäilen sen kuitenkin vaativan muutakin kuin pelkän 'normaalin' tarpeen. Täten VAADINKINKIN tasavaltamme presidenttiä, Tarja Halosta, työskentelemään kaikin käytettävissä olevin voimakeinoin kylmän sodan uudelleensytyttämiseksi maailmaan. Kylmä sota oli ihmiskunnan avaruusteknolgoian kulta-aikaa, joten se on VÄLITTÖMÄSTI saatava takaisin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.