IRC-Galleria

Morsum

Morsum

They call me Sonic cuz I am faster than sound I keep on jumping around
Kuten jokainen rehellinen kansalainen tietää, viimeaikoina kristillistä yhteiskuntaamme on ravistellut KAMMOTTAVA talonvaltausten aalto. Me kristityt, kunnon miehet olemme jo vuosia vaatineet tasavaltamme presidentiltä ANKARIA toimia näitä taloja MIEHITTÄVIÄ vandaaleja vastaan, mutta toivottavasti viimeaikojen anarkistiset voimannäytöt viimeinkin saavat päättäjiimme päättäväisyyttä. Tämä uhka VAARANTAA koko isänmaamme rakennuskannan! Kuka enää rakentaa yhtään mitään, jos joutuu jatkuvasti pelkäämään RAPPIONUORTEN valtauksia?

Talonvaltaajat ovat julkisuudessa perustelleet KAUHISTUTTAVIA rikoksiaan tarpeella saada autonominen sosiaalitila, eli nuorisotila. Tämä nuorisotila olisi, toisin kuin kaupungin nuorisotilat, nuorten itsensä hallinnoimia, mutta kaupungin maksamia. Nimitys sosiaalitila tulee siitä, että lähes kaikki talonvaltaajista ovat KOMMUNISTEJA, joten jotain viitettä edesmenneeseen Neuvostoliittoon on pakko kehittää. Muistamme varsin hyvin KOMMUNISTIEN pyrkineen miehittämään armaan isänmaamme toisen maailmansodan aikana. Silloinkin luja suomen kansa torjui vaaran, niin se tekee nytkin!

Osoitteesta http://www.hs.fi/videot/1135229019219 Löytyy sympaattinen nuori herra nimeltään Eetu, selittämässä kauniisti, mutta paskaa puhumalla selityksiä RIKOKSELLEEN. Kyseinen herra tuli ensi kertaa tunnetuksi prekariaatteina tunnettujen nuorisohuligaanien sytyttäessä muistaakseni toissajuhannuksena makasiinien edessä TULIPALOJA, ja estäen palokuntaa sammuttamasta ko paloja. Silloin prekariaatti vaati valtakunnaltamme SUOJELURAHAA ja hyviä töitä. Näiden hyvien töiden vaatimus on jäänyt meille kristillisille miehille hieman kyseenalaiseksi, sillä koko sakki koostuu työtä vieroksuvista rappiovandaaleista, joille on tuotava ruoka eteen ja hankittava ilmainen kaksio helsingin keskustasta. Eetu on nyt ilmeisesti rotan lailla jättänyt uppoavan laivan (palomiesten vastustus tuhosi sen vähänkin kannatuksen) ja liittynyt talonvaltaajiin.

Takaisin itse tavoitteisiin, eli SOSIALISMIKESKUKSIIN. Sosialismikeskuksien on tarkoitus olla huumausaineet ja lailliset päihteet salliva nuorison kokoontumispaikka, jossa ei olisi kovin ankaraa ikärajaa, ja ne toimisivat kansaa yhdistävänä tekijänä. Talonvaltausta sivusta seurannut, ilmeisesti kunnon kansalainen on onneksi tuonut asioiden oikean laidan kansalaistemme tietoon. Hän kertoo selvästi valtaajien olevan täysin KYVYTTÖMIÄ päätöksentekoon. Valtauksen jälkeen on vasta pidetty pienimutoinen kokous, jossa on pyritty päättämään päätöksenteko! Päätöksentekoa, eli 'autonomian' hallintoa ei olla mietitty yhtään ennen sen julistamista. Kuka tahansa kristitty mies, jolla on edes MINIMAALINEN kokemus minkä hyvänsä johtamisesta tietää, ettei tuollainen toiminta yksinkertaisesti toimi kaveripiirin ulkopuolella. Sosialismikeskuksen luonne on kuitekin olla avoin kaikille, joten kyse ei todellakaan ole kaveripiiristä. Homma siis on pelkkää anarkiaa, joka johtaa vain joukkoraiskauksiin ja MURHIIN!

Myöhemmin paljastui lisää VAKAVAA moraalittomuutta! Talon käytössääntöihin kuului VEGAANIUS ja ANTIKAPITALISMI! Voiko kukaan täysissä sielunvoimissa oleva kristitty todella kuvitella nuorisotilaksi tarkoitetun rakennuksen voivan ikinä toimia ehdoilla, jotka jo omassa typeryydessään rajaavat noin 95% nuorista käyttäjäkunnan ulkopuolelle. 'Autonomia' katsoi myös oikeudekseen suoraan HYÖKÄTÄ isänmaamme oikeusjärjestelmää vastaan sallimalla kovat huumeet sosialismikeskuksen tiloissa. Samalla suunniteltiin rahoituksen hoituvan esim lastenhoidolla. NÄMÄ SAASTAISET NARKOMANIANTUKIJAT HALUAVAT KAIKKEIN NUORIMPIEN LASTEMME OLEVAN HOIDOSSA KOVIEN HUUMEIDEN KESKELLÄ!!! Ovatkohan he KOSKAAN nähneet kovien huumeiden käyttäjää? Kovien huumeiden käyttäjiltä on kirjaimellisesti sielun, eli ihmiseksi tekevän tilalla höyryävä kasa paskaa, eivätkä he ole kenekään KUNNON kristityn silmissä hamsterinkaan arvoisia. Nämä narkomaanit eivät epäilisi hetkeäkään käyttää hoidossa olevia lapsia hyväkseen, jos se jotenkin takaisi seuraavan huumeannoksen. Voimme siis varsin turvallisesti todeta suurimman syyn vallata näitä sosialismikeskuksia olevan hippien halu saada nuorisotila, jossa saa käyttää päihteitä ja HUUMEITA.

Lisää näiden nuorten välinpitämättömyydestä kertoo heidän haastattelunsa, jota aina valpas skandaalimediamme on heistä tehnyt. Talonvaltaajien peruskommentit ovat varsin lähellä Eetumme prekariaattiajan kommentteja. Nuorilla ei ole rahaa, työnteko ei kiinnosta, sillä paskaduunia ei voi tehdä. Ilman rahaa ei voi saada tiloja, mutta he niin kovasti haluavat, joten he VALLOITTAVAT tilat. Olen varsin hyvä ihmistuntija, joten uskon heidän vilpittömästi pitävän tekosiaan oikeutettuina. Tämä on huolestuttavaa, sillä se kertoo kieroutuneesta moraalikäsityksestä. Sellainen ei sovi kristittyyn Suomeen. Olette ehkä myös huomanneet vallattujen talojen seiniin ilmestyneen lähes heti valtauksien jälkeen erilaisia kieroutuneiden mielikuvitusten synnyttämiä suttauksia. Nämä ns tagit ovat monesti SAATANANPALVONTAAN liittyviä pentagrammeja, huumausainemerkkejä yms laittomuuksiin yllyttäviä piirroksia. Nämä nuoret aiheuttavat näin SUUNNATTOMAT pudistuskulut rakennuksen oikealle omistajalle.

Yhden valtauksen me kunnon kansalaiset voisimme hyväksyä ns 'nuorison kokeiluna'. Valtaukset eivät kuitenkaan jää yhteen, vaan uljaiden poliisiemme tyhjentäessä vallattua rakennusta, seuraavan rakennukset ovenkarmit saattavat jo rasahdella poikki VALTAUSJOUKKOJEN tehdessä yhteiskunnalle kostoiskun muutaman kilometrin päässä. Minusta on käsittämätöntä ettei kerta kerran jälkeen valtauksiin osallistuneita nuoria saada VASTUUSEEN. Kuinka monta rakennusta he saavat turmella? Pitääkö heidän tappaa päivähoitoon erehdyksissä viety pikkuvauva ennen toimia? Poliisin on viimeinkin otettava todella ANKARA linja talonvaltauksia kohtaan, sillä määrä on uhkaavasti lisääntynyt, ne myös väistämättä muodostuvat aikaa myöten väkivaltaisiksi. On vain ajan kysymys koska nämä ANARKISTIT valloittavat sosialismikeskuksekseen rahvaan asuttaman asunnon. Odotetaanko silloinkin useita vuorokausia ennen valtaajien poistamista? Tasavaltamme presidentin olisi korkea aika suhtautua talonvaltaajiin asiaan kuuluvalla vakavuudella. Kyse ei ole mistään lasten leiksitä, vaan VAKAVASTA toiminnasta yhteiskuntarauhaamme vastaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.