IRC-Galleria

Morsum

Morsum

They call me Sonic cuz I am faster than sound I keep on jumping around
Meidän suomalaisten KRISTITTYJEN miesten mieli on koko nykyisen ylisuvaitsevaisuuden ajan leijaillut vanhoissa hyvissä ajoissa, jolloin ruoho oli vihreää, joet virtasivat hopeaa ja terve suvaitsemattomuus piti pienen kansamme varpaillaan. Silloin myös piti paikkaansa VIISAS sanonta "Ihmisen on parempi olla peloissaan kuin onnellinen"

Kukaan todellinen KRISTITTY ei voisi kieltää suvaitsevaisuuden hedelmää maailmalta, mutta nykyinen, SAIRAALLOISUUTEEN asti vedetty suvaitsevaisuusfasismi on pikkuhiljaa NAKERTAMASSA kristillisen yhteiskuntamme tulevaisuutta. Kaikenmaailman hippiryhmiä yritetään ymmärtää ja vaalia, jonka seurauksena yhteiskunnan resurssit valuvat useaa pientä rööriä pitkin siihen kuuluisaan KANKKULAN kaivoon.

Ylisuvaitsevaisuus on myös YKSINÄÄN vastuussa yhteiskuntaamme koettelevasta KAUHISTUTTAVASTA ilmiöstä, joka johtuu kulttuurien yhteistörmäyksistä. Muualta tulleitahan ei saa nykyään edes yrittää sopeuttaa suomalaiseen YLIVERTAISEEN kulttuuriimme, vaan heitä suorastaan rohkaistaan pysymään omissa, jopa pakanallisissa kulttuureissaan. Seuraukset on suoraan nähtävissä rikokstilastoissa, erityisesti raiskauksissa. Jostain syystä naisten arvostus tuntuu olevan monille pakolaisina maahamme tulleista miehille tuntematon käsite, ja he ovat sen myös raiskauksilla valmiit osoittamaan. SUVAITSEVAISUUSFASISTIT sitten raiskauksien jälkeen kirjoittelevat paikallislehtiin, jossa syyttelevät suomalaista, kristittyä kansaa näistä raiskauksista ja valittelevat näiden vieraista kulttuurista tulleiden "rikkauksien" huonoista oloista.

Ylisuvaitsevainen asenne on SALAKAVALASTI ujuttanut lonkeronsa ihan maamme eduskuntaan saakka. Eduskunnatammehan nykyisin syytää rahaa kaikenlaisiin wiccojen noitapiireihin, romanifoorumeihin ja pakolaisten kultturien ylivertaisuuskerhoihin. Seuraukset tällaisesta monikulturillisesta toiminnasta on nähtävillä LIITTOLAISEMME, Ison Britannian yhteiskunnassa. Siellä kulttuurillinen vähemmistö on saamassa enemmistöstä yliotteen, ja vaativat jo omille yhteisöilleen autonomiaa. He myös uhkailevat isäntämaataan sodilla. Haluammeko Suomeen toisen SISÄLLISSODAN? Sellainen on tulossa nykyisellä linjalla.

Suomen on välittömästi muututtava suvaitsemattomammaksi yhteiskunnaksi. KAIKKI maahanmuuttajat on laitettava kulttuurilliseen uudelleenkoulutukseen, jossa heistä tehdään osa YLIVERTAISTA kulttuuriamme. Jo yksin tällaisella toimella voidaan estää LUKEMATTOMIA rikoksia. Maahanmuuttajat olisivat myös onnellisempia tuntiessaan kuuluvansa valtaväestön kulttuuriin. Tästä voimmekin helposti päätellä suvaitsevaisuusfasistien HALUAVAN kulttuurien yhteentörmäystä maassamme, sillä he tulevat taistelemaan moista uudelleenkoulutusta vastaan viimeiseen saakka. Tämä ei tietysti tule kaltaisilleni tietäville miehille yllätyksenä, sillä näiden ylisuvaitsevaisten ihmiseten joukossa on valtaisa määrä anarkisteja, jotka itseasiassa toivovat kaiken järjestyksen romahtamista. Ilmeisesti ovat huomanneet sekakulttuurisen ja tapaisen yhteiskunnan tarjoavan oivallisen työkalun tavoitteisiinsa pääsemiseen.

Hallituksemme onkin edellämainittujen, KIISTÄMÄTTÖMIEN totuuksien jälkeen aloitettava aivan uudenlainen politiikka. Kaikenlaiset korusanat, kuten kulttuurillinen rikkaus ja moniarvoinen yhteiskunta on välittömästi kiellettävä, ja tuomittava näitä kannattavat ihmiset AJATUSRIKOKSESTA vähintään sakkoon. Maahanmuuttopolitiikkaa on myös huomattavasti tiukennettava. Jo sisäänottovaiheessa on otettava käyttöön tarkka erottelu, jossa pyrimme ottamaan kaikkein hyödyllisimmät maahanmuuttajat vastaan, ja jättämään loput näistä "rikkauksista" liittolaistemme aarrekammioita täyttämään/tyhjentämään. Tavoite on ehdottomasti oltava maahanmuuttajien kohdalla se, että suurempi osa saataisiin työllistettyä kuin työttömäksi. Nykyään tunnutaan pyrkivän saamaan mahdollisimman moni työttömyyskassan ikuiseksi jäseneksi. Myös kaikenlaisten ylimääräisten seksualististen järjestöjen tukeminen on lopetettava. Sallittakoon SETAlle, jonkinlainen tuki, mutta muut järjestöt on ehdottomasti kiellettävä. Kaikenlaiset opiskelijavinokkaat yms ryhmät vain levittävät luonnonvaistaista HIMOA kansalaistemme keskuuteen hallituksemme siunaamalla hyväksynnällä. Sellaisen toiminnan on VÄLITTÖMÄSTI loputtava. Erityisen vaarallista on näiden erilaisten sekusalististen vähemmistöjen levittämä EPÄISÄNMAALLINEN sanoma, joka ei salli jäseniltään asepalveluksen käymistä. Näinollen ne muodostavat suoranaisen HAITAN isänmaan puolustukselle.

Vaadinkin paljastamieni TIETOJEN pohjalta peresidenttiämme ÄÄRIMÄISEN voimakkaisiin toimiin vaarallista ylisuvaitsevaisuutta vastaan! Aikaa isänmaan pelastamiseen vielä on, mutta aikaa ei ole loputtomasti.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.