IRC-Galleria

Morsum

Morsum

They call me Sonic cuz I am faster than sound I keep on jumping around

Vapaat uutiset ovat VAARALLISIA!Maanantai 13.08.2007 04:49

Me kristityt suomalaiset miehet olemme jo VUOSIKYMMENIÄ vaatineet isänmaamme päättäjiltä toimia erittäin VAARALLISTA ilmiötä vastaan, nimittäin vapaita, sensuroimattomia uutisia. Vapaat uutisethan ovat poikkeuksetta ANARKIAA levittäviä äänitorvia, jotka keskittyvät vain kritisoimaan päättäjiemme jokaista päätöstä, vastustamaan puolustusvoimiamme ja pilkkaamaan LIITTOLAISIAMME, Amerikan Yhdysvaltoja ja Israelia. Israelin vastustus uutiskanaviemme johdosta onkin jo nostattanut maassamme toisesta maailmansodasta tutun antijuutalaisuuden. Antijuutalaisuus ponnahti näyttävästi esiin maamme sotilastarkkailijan kaatumisen jälkeen Israelin VAPAUTTAESSA naapurimaitaan terrorismin ikeestä. Uutiskanavat syyttivät kaatumisesta Israelia, vaikka heidät oli pakotettu sotatoimiin pahoja naapureitaan vastaan. Terroristit sensijaan saavat lähes päänsilittelyyn verrattavaa sympatiaa joka päivä. Haluammeko todella olla tukemassa islamistitaistelijoita, eli TERRORISTEJA? Haluammeko?!?

Valtion onkin välittömästi lakkautettava STT:n virallisia uutislähetyksiä lukuunottamatta KAIKKI muut uutiskanavat, tai ainakin asetettava niihin ankara sensuurikomissio tarkastamaan lähetettävien uutisten oikeellisuus. Sensuurin on tietysti myös tarkastettava uutisten yhteydessä olevat säätiedotukset ja urheilu-uutiset. Roskalehdistö on samassa operaatiossa välittömästi lakkautettava, ja vain valtakunnan harvat ja valitut sanomalehdet saavat jatkaa. Sensuurin alaisina tietysti. Kansalle on liian kauan syötetty VÄÄRÄÄ tietoa myös sanomalehtien kautta. STT on kuitenkin nostettava isänmaamme merkittävimmiksi uutiskanavaksi, jota koko sivistynyt maailma kahdehtii.

Mitä STT sitten voisi kansalle uutisoida? Tietysti kaikkein tärkeimmät uutiset liittyvät presidenttimme hovin tapahtumiin. Eikö kansan olisi paljon tärkeämpi tietää että Presidenttimme aloitti jälleen päivänsä terveellisellä aamiaisella, kuin että Venäjällä on hallitsemattomia maastopaloja, joka ei voi pitää paikkaansa, kuten jokainen asioista tietävä KRISTITTY mies tietää. Hyvin suunnitellut, OIKEANLAISTA tietoa sisältävät uutiset ovat omiaan parantamaan yhteiskuntarauhaa ja kansalaistemme suhtautumista liittolaisiimme. VÄÄRÄT uutiskanavat esimerkiksi JATKUVASTI pilkkaavat Yhdysvaltoja valehtelemalla esimerkiksi siviilikuolonuhrien määrää Irakissa, vaikka voisivat muistuttaa miten kyseinen valtio VAPAUTETTIIN modernin ajan suurimman tyrannin hirmuvallasta. Myös suhtautuminen Venäjään on välillä uskomattoman kielteinen, vaikka ystävämme idässä käy menestyksekästä vapaussotaa Tsetseeniterroristeja vastaan! Tätä ei koskaan tuoda esiin puhuttaessa Venäjästä, vain ongelmat! Tällainen on omiaan lisämään sotaisuutta naapureitamme kohtaan.

VAADIN hallitukseltamme välittömiä toimia isänmaamme pelastamiseksi PAHOILTA ateistisilta uutistoimistoilta, jotka eivät edes aloita lähetystään Herrallemme osoitetulla lyhyellä rukouksella! Koskaan en ole myöskään kuullut heidän siunaavan katsojiaan. PAHINTA kaikista on, miten KAIKKI uutistoimistot asettavat oikean kristinuskomme samalle viivalle muiden uskontojen kanssa, vaikka ne ovat VÄÄRIÄ! Ankara SENSUURI onkin ainoa keino taata kansalaisillemme USKOTTAVAT uutiset, joissa totuutta ei ole peitetty sodanlietsonnan ja eripuran levittämisen alle. Odotankin rakastetulta kansakuntamme äidilta, Tarja Haloselta KOVIA toimia tilanteen välittömästi korjaamiselle. Kansalla on oikeus OIKEISIIN uutisiin!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.