IRC-Galleria

Morsum

Morsum

They call me Sonic cuz I am faster than sound I keep on jumping around
Jo vuosikausia me KRISTITYT suomalaiset miehet olemme kauhistelleet isänmaamme KYVYTTÖMYYTTÄ liikennerikosten edessä. Ortodoksisten HARHAANJOHDETTUJEN miehitysyrityksen pysäytimme, mutta normaalit autoilijat tuntuvat olevan maallemme liian suuri pala. Tänään aion ottaa SUUREN askeleen kohti VOITTOA sodassamme rattijuoppoja, ylinopusrikkojia ja muita EPÄKRISTILLISESTI ajavia autoilijoita vastaan! VOITON ratkaisu on hämmästyttävän helppo ja yksinkertainen. Autolla tehtävään rikokseen tarvitaan auto, joten kaikkein TEHOKKAIN keino lopettaa toistuvat rikokset on TUHOTA rikosväline, eli tässätapauksessa auto.

Jotta laki tehoaisi, on myös sen toimeenpanon oltava TEHOKAS. Auto on voitava menettää mistä tahansa rikoksesta, jos rikoksia tulee autoilijan tilille toistuvasti, tai kerralla ISÄNMAAMME lakia rikotaan todella törkeästi. Lisäksi auton romutustuomio on annettava poliisin päätettäväksi sakon lailla. Annan KOLME (3) esimerkkiä.

Esimerkki 1: Ateistisesti maailmaa katsova Pekka Pesonen on MONIEN ateistien tapaan toivoton ALKOHOLISTI. Hän on syyllistynyt jo neljään HIRVITTÄVÄÄN rikokseen, rattijuopputeen. Rahalla hän on niistä aina selvinnyt, eikä autoakaan ajeta kortilla, jota hänellä ei enää edes ole. Jälleen kerran Pekka on ATEISTISESSA psykoosissaan juonut viinaa ja lähtenyt hieman keskitasoa halvemmalla autollaan liikenteeseen. ULJAAT poliisimiehet pysäyttävät hänet, saavat tietokoneesta selville rikoslistan ja päättävät lopettaa Pekan rattijuoppouden tähän paikkaan. He tilaavat ennalta sovitulta liikkeeltä hinausauton, joka vie Pekan auton romuttamolle tuhottavaksi. Poliisit odottavat hinausauton saapumista, valistavat Pekkaa KRISTILLISISTÄ arvoista ja toivottavat hänelle auton lähdettyä kohti romuttamoa hyvää päivänjatkoa. Viikkoa myöhemmin Pekka saa laskun autonsa romuttamisesta. Vakuutus ei korvaa mitään.

Esimerkki 2: Juuri wiccanoidaksi kääntynyt Kirsti on ylemmän keskiluokan naisihminen. Hänen autonsa on ARVOKAS ja hieno. Hänellä on kuitenkin NOIDILLE ominanen tapa olla piittaamatta YHTEISKUNNAN säännöistä, ja ajelee usein ylinopeutta. Pienet ylinopeussakot eivät häntä paljoa hetkauta. Viimeisestä ylinopeussakosta on kuitenkin jo useita kuukausia. Eräänä päivänä Kirsti päättää hieman kaasutella ja jää poliisin tutkaan ajaessaan 80km/h alueella 130km/h. Pitkän TAKAA-AJON jälkeen Kirsti pysäytetään, komennetaan autosta ulos ja tutkitaan. Tutkinnan jälkeen poliisi kirjoittaa sakon, tilaa autolle hinaajan, joka vie sen romuttamolle. Kirsti maksaa viikon kuluttua laskun autonsa romuttamisesta.

Esimerkki 3: KATOLISEEN kirkkoon kuuluva Juhani menee tapaamaan tyttöystäväänsä toiseen kaupunkiin, ja lainaa ystävältään, joka myös on KATOLINEN, auton. Juhani jää kiinni Kirstin skenaariossa ja joutuu samanlaisen tutkinnan jälkeen soittamaan entiselle ystävälleen tämän auton joutuneen juuri romutettavaksi. Viikon kuluttua Jussi saa laskun auton romuttamisesta.

VIIMEISTÄÄN nyt kaikki asioista ymmärtävät miehet ovat huomanneet miten hyödyllinen romutustuomio olisi. Se vähentäisi TUNTUVASTI armasta ISÄNMAATAMME piinaavan huonon liikennekäytöksen ja toisi lisää turvaa lapsiemme koulumatkoihin. KAIKKI muut keinot on jo käytetty, joten autojen romuttaminen TOTISESTI on ainoa keino taistella liikenneTERRORISMIA vastaan. Mikäli joku vastustaa ajatusta, en voi kuin ihmetellä miten hän voi TOIVOA pienten koululaisten jäämistä huonojen autoilijoiden ruhjomaksi. Valitettavasti sellaisiakin ihmisiä yhteiskuntamme ELÄTTÄÄ. Vaadinkin tasavaltamme arvostettua presidenttiä, Tarja Halosta nopeisiin toimiin purkutuomion mahdollistavan lain voimaan asettamisessa. Se on saatava NOPEASTI eduskunnan käsittelyyn ja myös sen sallivaan äänestykseen. Lain saatua läpi vievä äänimäärä, on se tuotava PIKAISESTI myös käyttöön. Kaksi viikkoa olisi sopiva siirtymäaika. Tämän aikana meitä suomalaisia valistettaisiin uudesta laista TEHOKKAIMMALLA mahdollisella tavalla, eli sunnuntain Jumalanpalveluksissa. Mikään ei levitä tietoa laista tehokkaammin, kuin papin tuoma julistus uudesta KRISTILLISESTÄ laista.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.