IRC-Galleria

Morsum

Morsum

They call me Sonic cuz I am faster than sound I keep on jumping around

Kristillinen Suomi HENGENVAARASSA!Torstai 06.09.2007 22:29

Lopun ajat ovat TÄÄLLÄ! Me kristityt miehet saimme vasta tietää HIRVITTÄVÄN uutisen islamilaisen puolueen yrityksistä KAAPATA valta armaassa isänmaassamme. Aluksi he pyrkivät voittoihin kunnallisvaaleissa, mutta täysin epäilemättä tähtäimessä on myös eduskuntavaalit. http://www.hs.fi/kotimaa/artikkeli/I...096548?ref=rss osoitteessa löytyy kammottavaa tietoa harhaoppisten yrityksistä. Analysoikaamme uhkaa hieman.

"Puheenjohtaja Abdullah Tammi kertoi torstaina pidetyssä tiedotustilaisuudessa, että puolueen tavoitteena on edistää terveitä elämäntapoja ja islamilaista elämäntyyliä."

Kristinuskon ja yhteyden Jumalastamme jättänyt Tammi haluaa siis edistää SAATANALTA lähtöisin olevia tapoja. Aikaisemmin olemme yksimielisesti todenneet islamin olevan lähtöisin valon enkelin valepuvussa olleelta Saatanalta, joten kaikki islamilaiset tavat ovat SAATANANPALVONTAA. Tammi haluaisin kieltää sianlihan syönnin, ehtoollisen yms todelliseen kristilliseen maahan kuuluvat sivistyneet tavat. Lisäksi he ajavat naisten oikeuksien alasajamista, huonoja pukeutumissääntöjä ja sietämätöntä jollotusta viisi kertaa päivässä kaiken kansan kuultavaksi.

"Lisäksi puolue haluaa vaikuttaa muslimien lasten elämään kouluissa, niin että heidän ei tarvitsisi osallistua esimerkiksi musiikkitunneille ja uimahalliretkille"

Tammen mukaan sivistynyt musiikin opiskelu ja UIMATAITO ovat islamin vastaisia. Erityisesti uimataidottomuuden ajamisen ymmärtää. Uimataidoton ihminen on aina suuressa riskissä hukkua pienimpäänkin lätäkköön, joten SAATANAN näkökulmasta tämän kiellon ajaminen on erittäin ymmärrettävää. Mitä suurempi on islamilaisen mahdollisuus kuolla, sitä pienempi todennäköisyys tällä on löytää pelastukseen ja Saatanan ulottumattomiin johtava kristinuskomme. Musiikki taas on tärkeässä osassa kansamme historiassa ja vielä tänäkin päivänä se edistää isänmaallisuushengen valamista lujaan kansaamme. Isänmaallisuuden puute on hyvä asia silmälläpitäen tulevaisuudessa tapahtumaa islamisti-invaasiota.

Tammi haluaa myös pakanallisen Sarian lain tuomista isänmaan vallitsevaksi laiksi. Tämä on jo Jumalaa pilkkaavaa toimintaa ja häiritsee vakavasti KAIKKIEN kunnon suomalaisten uskonrauhaa. Meidän onkin välittömästi valmisteltava ENNÄTYKSELLINEN ryhmäkanne pahoja islamilaisia vastaan, jotka haluavat asettaa maamme ISLAMISTITERRORISTIEN diktatuurin alle! Sarian laki toimi mukanaan esimerkikisi lähes mielivaltaiset kuolemantuomiot. Kuolemantuomio on toki hyvä olla olemassa, mutta sen mielivaltainen viljeleminen on hirmuvaltaa, joka on vallitseva hallinnonmuoto lähes jokaisessa islamilaisessa valtiossa.

Me asioista tietävät kristityt miehet tiedämme hyvin islamisteiksi kääntyneiden olevan erityisen potentiaalisia terroristeja. Heillähän on paljon todistettavaa uusille herroilleen, sillä ovathan he edustaneet entisessä elämässään harhaoppia ja pahuutta. http://www.msnbc.msn.com/id/20596911/ Uutinen todistaa kiistatta miten käännynnäiset ovat alttiita räjäyttelemään liittolaistemme omistuksia. Jotta uudetkin näkevät totuuden islamin alkuperästä, seuraava video todistaa aukottomasti ja kiihkottomasti Saatanan luoneen islamin omaksi äänitorvekseen. http://www.youtube.com/watch?v=3kkSv...elated&search=

Nyt on jokaisen kansalaisen KORKEA aika vaatia tasavaltamme KRISTITYLTÄ presidentiltä KOVIA otteita tämän uuden, sisäisen uhan torjumiseksi. Suojelupoliisin on välittömästi tutkittava islamilaisen puolueen toimistot ja tarvittaessa vaikka KEHITELTÄVÄ todisteet heitä vastaan maanpetoksesta. Suomen kansan tulevaisuus on nyt uhattuna ja vain Kristukseen uskovat hurskaat miehet voivat meidät pelastaa!


Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.