IRC-Galleria

Morsum

Morsum

They call me Sonic cuz I am faster than sound I keep on jumping around
Näinä synkkinä aikoina, kun vesi on hopean sijaan vettä ja ruohokin mustaa, otamme me KRISTITYT miehet tervetulleena vastaan uuden mahtavan aseen pahuutta vastaan, DIGITAALITELEVISION!

Päätös tästä VALLAUNKUMOUKSELLISESTA teknologiasta tehtiin Herran vuonna 1996, jolloin alkuperäiseksi takarajaksi ilmoitettiin 2006. Vuonna 2004 tehtiin ISÄNMAALLINEN päätös analogisten kanavien iankaikkisesta sulkemisesta vuonna 2007. Näinollen TEILLÄ rahvaalla on ollut YSKITOISTA vuotta aikaa varautua digikanavien tuloon. YKSITOISTA vuotta me asioista perillä olleet kristityt miehet olemme tienneet tämän päivän koittavan, mutta silti RAHVAS yllätettiin. Samat rahvaanmiehet ja naiset valittavat nyt kovaan ääneen omien virheidensä synnyttämistä ongelmista ja syyttävät presidenttiämme, Tarja Halosta.

DIGITAALITELEVISIO tarjoaa meille lujille suomalaisille huomattavasti paremman kuvan ja äänenlaadun kuin mitä (saatanallinen)analoginen televisio pystyisi ikinä tarjoamaan. Lisäksi ne tuovat kansalaisillemme uusia kanavia, joista kirkkaimpana tähtenä loistaa tietysti Taivas TV7, joka levittää hyvää kristillistä sanomaa meille SYNTISILLE. Bonuskanavien lisäksi DIGITAALITELEVISIOON on todella helppo ostaa katselukortteja maksullisille kanaville. Myöskin interaktiivisuutta on tulevaisuudessa luvassa. Tämä jos mikä on jumalallisen innoituksen tuloksena syntynyttä teknologiaa!

Pahat, epäkristillisesti käyttäytyvät kansalaisemme ovat kuitenkin kovasti vastustaneet DIGITAALITELEVISIOTA aina yhtä ontuvin perustein. Kumoan muutaman kritiikin erikseen, vaikka KAIKEN voisi kumota Raamatusta löytyvällä kohdalla. DIGITAALITELEVISIOON siirtyminenhän on presidenttimme Martti Ahtisaaren pyhä päätös, joten sitä ei tule kansalaisten toimesta vastustaa. Evankeljumi Luukaan mukaan 20:25: Silloin Jeesus sanoi heille: "Antakaa siis keisarille mikä keisarille kuuluu." Tuota voidaan myös soveltaa nykyiseen hallitukseemme. Jeesus sanoisi ehdottomasti tästä asiasta ruikuttajille: "Antakaa siis presidentille mikä presidentille kuuluu."

DIGITAALITELEVISION ongelmista yleisin valitus on sen käytön vaikeus! En voi ymmärtää miten sivistynyt SUOMALAINEN mies ei osaa käyttää kaukosäädintä. KAIKKI ns. digiboxin kaukosäätimet ovat olleet aivan yhtä helppoja käyttää kuin televisionkin. Ihmiselle ei yksinkertaisesti voi olla liian vaikeaa käyttää kahta kaukosäädintä, varsinkaan kun näitä ei tarvitse käyttää edes yhtäaikaa. Syy todenäköisimmin löytyykin vain valittamisen riemusta. Monilla on myös ollut aivan epärealistiset odotukset DIGITAALITELEVISION kyvyistä. Kuunnellessani epäkristillisten ihmisten valitusta, he olettavat tämän uuden ihmeteknologian kuokkivan perunat perunamaasta, maksavan laskut ja lämmittävän saunan kaukosäädintä painamalla. He eivät käytä rahtuakaan pääkopastaan oikeasti miettiäkseen mitä tämä DIGITAALITELEVISIO on. Sama yliodottaminen pätee myös vastaanottimiin. Lähetystä yritetään ottaa vastaan kaikenlaisilla rautalankavirityksillä, joilla ei saisi kaapattua edes vaatimatonta analogilähetystä, puhumattakaan kehittyneestä digitaalilähetyksestä.

Pahimmat, epäilemättä wiccalaisten esiin työntämä valityksen aihe on HDTV. Kansalaiset haukkuvat digitaalisuutta vanhanaikaiseksi vedoten tähän kirjainyhdistelmään, mutta samaan hengenvetoon haluaisivat pysytellä kiltisti VIELÄKIN vanhemmassa analogisessa teknologiassa. Muistellaanpas nyt kaksi vuotta taaksepäin. Itse en kuullut silloin KENEKÄÄN puhuvan tästä kirjainyhdistelmästä, en edes itse tiennyt siitä mitään. Se onkin tullut pinnalle vasta aivan hiljattain, pääasiassa siitä tietämättömien ja DIGITAALITELEVISIOTA kokeilemattomien vuodatuksissa. On täysin kohtuutonta vaatia, että yksitoista vuotta sitten oltaisi osattu ennustaa HDTV:n yleistyminen. Näinollen kaikki puheet, joissa sitä perusteena käyttäen yritetään mustamaalata DIGITAALITELEVISIOTA on hyödytöntä jälkiviisastelua, joka on valtion toimesta ANKARASTI kiellettävä.

Nyt viimein on selvinnyt kaikille meidän asioista tietävien kristillisten miesten kanta uuteen ja hienoon DIGITAALITELEVISIOON. Se on todella kansakuntamme sivistyksen esitaistelija, eikä sitä saa kritisoida. Kaikki kristisoija tietysti myöntävät olevansa asioista tietämättömiä epäkristittyjä, jolloin he menettävät jo tämän faktan myötä uskottavuurvonsa kaikista asioista.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.