IRC-Galleria

Morsum

Morsum

They call me Sonic cuz I am faster than sound I keep on jumping around
Vuonna 2001 koko KRISTITTY, sivistynyt maailma kohtasi kauhistuksen, kun islamilaiset pahat miehet tulivat ja räjäyttivät World Trade Centerin kaksoistornit ohjaamalla täyteen ahdetut matkustajakoneet törmäämään niihin. Melkein heti romahtamisen jälkeen, SAATANAN riivaaman, uskossaan vailinaiset ihmiset ovat alkaneet levitellä koko sivistynyttä maailmaa RIENAAVIA valheita, jossa syytetään liittolaisemme Amerikan Yhdysvaltain hallitusta tuosta KAMMOTTAVASTA teosta! Nämä SALALIITTOTEORIAT ovat, kuten jo mainittu, (saatananpalvojien?) uskossaan hairahtuneiden, helposti houkutuksiin langenneiden ihmisten valheita, joita levitetään osittain tiedostaen, osittain tietämättä. Tämän saatananpal...salaliittoteoriakultin ydin koostuu hoksaavista ja älykkäistä ihmisistä, sillä he MYYVÄT runsain määrin vääristelemiään totuuksia tapahtumista ihmisille, joista myöhemmin tulee tämän KULTIN kannattajia. Vastakääntyneet KULTTILAISET levittelevät RIENAAVAA sanomaa ystävilleen, jotka myös ostavat KULTTIPÄÄLLIKÖIDEN myymää röhnää. Kyse on siis RAHASTA$

$Tavalliset maallikot, jotka minullekkin yrittävät niin usein levittää tätä MYRKKYÄÄN, käyttävät aina täysin samoja perusteita. Kumoan niistä osan eniten käytetyistä. Kaikki kumoamiseni on tieteellisesti tutkittu, eikä niitä voi kyseenalaistaa kuin SAATANANPALVOJAT, joiden sanan arvon me kaikki hyvät ihmiset tiedämmekin.

$SAATANANPALVOJAT levittelevät mielellään tietoa ettei juurikaan ruumiita raunioista löytynyt. Löytyneet ruumiinkappaleet olivat todella pieniä. Tämän todistaa heidän mielestään selvästi kyseessä olleen räjähdysten sarja, joka hoiti ruumiiden silpomisen ja hajottamisen tomuksi. Räjähdystä tukee myös eloonjääneiden kuulemat pamahdukset ja rakenteiden pullistuminen.

Me asioista perillä olevat MIEHET tiedämme hyvin että ihmisruumis ei ole tehty teräksestä. Rotten sivustolta voi hyvin löytää tuoreeltaan otettuja kuvia autokolareista, joissa auton sisälläolijat ovat RUMASTI silpoutuneet useampaan osaan. WTC kaksoistornit olivat wikipedian mukaan 415 ja 417 metriä korkeita. Rakennusmateriaalina oli käytetty tonneittain terästä ja betonia. Kun ajattelemme miten pahasti autokolari voi Herran luomaa ihmistä kolhia, ei uskoakseni vaadi kovin KUMMOISIA älynlahjoja ja asiantuntijoiden lausuntoja kertomaan, että tuolalisen rakennuksen romahtaessa ihmisen päälle, ei ruumis todennäköisesti ole yhtenä, eikä edes kahtena osana. Tuollaisessa onnettomuudessa ihmisruumis jauhaantuu täysin alkutekijöihinsa ilman räjähdystäkin.

Kristityt miehet TIETÄVÄT myös raknnusten romahtamisen synnyttävän ääntä. Eloonjääneiden kuulemat pamahdukset tulivat kristallinkirkkaasti toistensa päälle romahtavista rakenteista. Välipohjan pudotessa välipohjan päälle syntyy kovia pamahduksia. Jo yksinkertaisen ladon katon romahtaminen voi synnyttää korvat lukitsevan pamauksen, puhumattakaan valtavan betonikerroksen romahtamisesta. Rakenteet taas tapaavat välillä pullistua kannatuskyvyn lähestyessä kriittistä pistettä. Eloonjääneet raportoivat myös ongelmia ovien kanssa, sillä kaikkia ei saanut suljettua tai avattua karmien ottaessa kiinni. Se on SELVÄ merkki kannatuskyvyn alkavan ylittyä.

$Pahat KULTTILAISET väittävät rakennuksen kunnostustöiden olleen todellisuudessa CIAn suorittaman rakennuksen panostus ja tukirakenteiden heikennysoperaatio.

On täysin NAURETTAVA ajatus edes leikkiä ajatuksella tuollaisen rakennuksen panostamisesta, puhumattakaan kahdesta. Räjähdysaineita olisi vaadittu valtaisa määrä, eikä niiden sijoittelu ympäri rakennusta olisi takuulla jäänyt huomaamatta. Näitä räjähdyksiähän tapahtui ympäri rakennusta. Niiden sijoittelussa olisi pitänyt myös ottaa huomioon lentokoneiden törmäämisen aiheuttama tärähdys ja mahdollisuus että ne liikuttaa räjähteitä. Paljon helpompaa olisi ollut räjäyttää pohjakerroksen tukirakenteet ja tekaista jonkun terroristijärjestön nimissä ilmoitus vastuunotosta. Lentokoneiden mukanaan tuoma arvaamattomuus kumoaa jo yksinään KAIKKI salaliittoteoriat aiheesta.

Lopuksi muistutus kaikille VÄÄRINPUHUJILLE. Sananlaskujen Kirja 11:9: Rienaajan puhe on toisille turmioksi, mutta tieto pelastaa oikeamielisen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.