IRC-Galleria

Mr_Heikkine

Mr_Heikkine

Muokkaa tilaustasi.

taistelu...(tosi tarina)Tiistai 27.06.2006 05:30

On ollut rauhallinen ilta ja aurinko on laskemassa kaukana horisontissa kaukaisten puiden taakse. kellon lähestyessä 12 ja väsymyksen painaessa lähdin kohti petiäni , kun makasin hiljaa kuulin puiden ja tuulen kahinaa ulkopuolelta huomasin, että luukku oli auki... nousin sängystä nopesti boksereissani ja pistin luukun kiinni. luulessani olevani turvassa menin takaisin petiin makaamaan.
kunnes pimeydessä näin korkealla jonkun mustan olennon, en välittänyt ja pistin silmäni kiinni... pian avasin silmäni enkä nähnyt enään sitä. saatoin olettaa etten ollut enään YkSin. kuulin pientä sihinää enemmänkin pientä piipitystä *tzhzzzzz* *TZHZzzzz* äänen yhä kohotessa nousin välittömästi istuma asentoon enkä enään kuullut ääntä. katsoin nopeasti kaikkialle pimeässä, mutten nähnyt enkä kuullut enään mitään. menin takaisin makuulle kunnes taas kuulin äänen *tzhzzzzzzzzz* olin varma, että saalistaja olisi lähellä. tajusin ellen tekisi jotain olisi jotain josta kärsiä. nousin ja pistin valot päälle...
oli hetken hiljaista kunnes näin sen, se oli hirveä olento jota kaikki tuntemani ihmiset inhoavat.
katsoin sitä ja se katsoi minua... se läheni hiljaa, mutta olin paikoillani.
sen tullessa lähemmäs katsoin nopeasti ympärille, enkä nähnyt mitään millä taistella tätä hirveää elukkaa vastaan.
Olin siis yksin... pelkät paljaat kädet aseinani, sillä oli hirveä piikki jolla se yrittäisi syödä minut.
en voisi antaa sen voittaa... sillä pelissä oli liian korkeat panokset.
joten menin taistelu asentooni... sen tullessa lähemmäs yritin tainuttaa sen, mutten onnistunut se väisti ja iski käsivarteeni, tunsin kuinka sen piikki iskeytyi nahkani sisään ja vereni alkoi pumpautua sen sisään, tunsin nipistystä ja minun olisi tehtävä siitä loppu.. löin otusta toisella kädelläni useita kertoja ja kun otus viimein taintui ja kumahti maahan... tallasin otuksen kantapäälläni maahan niin ettei se enään virkoaisi enään ikinä....
voittoni oli suuri, mutta hinta oli maksettava sain käteeni taistelu jäljen joka kuitenkin häviäisi pois, enkä pystyisi todistamaan, että olen sen hirveän otuksen voittanut. sen takia tämä kauhea eliö pysyy voittamattomana. koska sen tappoa ei koskaa pystytä todistamaan.









tämä juttu todisti sen, että tylsistäkin jutuista saa kiinostavia (tai sitten sen, että mulla on liikaa ylimäääräistä aikaa).

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.