IRC-Galleria

Mr_Heikkine

Mr_Heikkine

Muokkaa tilaustasi.

6.12 Itsenäisyyspäivä.Keskiviikko 06.12.2006 23:13

Itsenäisyyspäivä,
Niin hieno ja kunniallinen päivä, täynä juhlavaa tunnelmaa ja hienoja paraateja.
Tunsin oman itsenäisyyden kutsun aamulla, kun iskä tuli pakko herättämään minut (olin juuri valvonu neljään asti viimeyönä ja mut herätettiin puol10 maissa) ja vei minut ja pikku-veljeni Jyväskylään katsomaan suomen itsenäisyyspäivän paraatian, taino ainakin sitä että ne tankit oli rivissä ja miehistö valmiina ajamaan. Jyväskylässä olin siihen kahteentoista asti jolloin se paraati virallisesti alko, mutta me lähdettiin jo kotia päin sillon.
Iskäni otti paljon kuvia, joista osan pitäisi näkyä galleriassa, näihin en kommentoi sillä nolaisin kuitenkin itseni kirjoittamalla :"onpas hienoja tankkeja "tms (jos ymmärrät pointin).

Luulin että menisimme sen jälkeen mummolaan ja serkuille, mutta emme menneetkään ja palasimme kotiin, kotona tietenkin pyrin pelaamaan, mutta tietysti Matti pyysi kaverinsa (3-5 en oo varma monta niitä oli) meille pelaamaan, joko cs:ssää tai wow:ia. Olen kai huono suostuttelemaan, sillä se että sain ne pois koneelta kesti sellaset 5 tuntia.... pikku veli saa mut yleensä siinä 1-3 tunnin paikkeilla kun ottaa äitin mukaan....

Mutta asiaan, Itsenäisyyspäivä on juhlan aikaa, tänään näkyy linnan juhlat, jossa naiset taistelevat kunniasta pitää yllänsä kauneinta pukua ja jossa useimmat miehet ovat vain ilmaisten juhlaruokien perässä ja juhlan kättelyä seuraa iso osa suomen televisio kansasta miksiköhän, yksi syy on varmaan iltapuvut, en tiedä, enkä totta puhuen välitä.
Perinteisesti Tuntematon sotilas elokuva jonka melkein kaikki suomalaista mukaan lukien minä, on nähnyt tuli taas tänään, kuten ensikin vuonna ja tulee senkin jälkeen ja senkin jälkeen ja senkin jälkeen,..

Onneksi Suomi on itsenäinen maa ja meillä on vapaapäivä koulusta tänään , kiitos kaikille veteraaneille jotka tätä tekstiä tuskin koskaan tulevat lukemaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.