IRC-Galleria

Mr_Heikkine

Mr_Heikkine

Muokkaa tilaustasi.

[Ei aihetta]Torstai 08.02.2007 23:09

Kun tähän tätä juttua koitan kirjoitaa niin tuntuu jotenkin mukavalta, ei sinäänsä siinä mitään mukavaa ole, että pihalla on öisin -40 astetta, päivisin -30 tai no juuri sitähän me "kaikki" toivoimme kun lumi oli sulannu,
mutta se mitä olen miettinyt tässä viikkojen aikana tai tehnyt on aika suuri lista.. ehkä itselleni, mutta muille se kuullostaa varmaan ihan lyhyeltä: söin, nukuin, kävin koulussa, nukuin, pelasin ja pieni uni velka on jahtaillut minua miltei jokaisena arki-päivänä.

Tein kyllä paljon muutakin kuin nämä ylhäällä mainitut asiat, lupaduin mennä juontamaan Snowflake '07 tapahtumaa, joudun käymään jonkun juontaja- ja esiintymistaidot kurssit Jyväskylässä,
Lähteä viikon loppuna tahkolle laskettelemaan, ellei nyt siellä ole sitä -35 astetta,
ruokalassa hetken hiljaa mietittyäni ja odottaessani kavereita, käänsin tyhjäksi syödyn lautasen toistte päin tarjottimelle, veikkasin vain ettei kukaan ollut ennen minua siellä niin tehnyt , (miksi joku olisi niin oudosti tehnyt?).
ja olen "pääsemässä" Ahvenan-maalle joskus, mutta vasta joskus toukokuussa (kai).
ja kaikkea en nyt tähän maininnut, mutta paljon on asiota tehty ja nähty, noh mites sen "paljon" sanan nyt luokitteleekaan....

Mitä tänne tulin nyt näin kerrankin kirjoittamaaan liittyy kai johonkin muuhun kun ulko-lämpötilaan tai koneeni prosessorin nopeuteen, tai sitten minun vain tuli ikävä itseni pientä avauttumista jossain pienessä blogissa keskellä gallerian tuhansia ja tuhansia blogeja ja suuren Kyber-avaruuden sisällä.
Kuitenkin päähäni on jäännyt pyörimään ajatus jostain toisesta asiasta kuin ulkona vallitsevaan kylmyyteen tai prosessorini nopeus.

Mutta en tullut tänne avautumaan tämän enempää tai vähempää, mutta mitä tästä nyt ymmärtää (hunosti ja epäselvästi) niin on aikani kirjoittaa viimeiset sanani tänne ennen ensi kertaani.

Kaikilla koittaa joskus alamäki, pitää vain oppia tulemaan hissillä ylös.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.