IRC-Galleria

Mr_Heikkine

Mr_Heikkine

Muokkaa tilaustasi.
On ollut pitkä aika siitä kun kävin viimeksi galleriassa, muuten vaan höpöttelemässä tai kirjoittamassa tänne. Vihdoin palasin tänne 45 päivän jälkeen.
Syyt miksi en ole käynyt täällä ovat simppeleitä tai ei ehkä niin..

Miettiessäni mitä kirjoittaisin tänne, mieleen tulee kaikkia niitä asiota joita olen tehnyt viimeisen puolentoista kuukauden aikana.

Esimerkiksi T.E.T:issä olin serkkujen maatilalla ja siivosin siellä..., mitäs muuta kuin merdeä, noh kyllähän sitä tuli myös ajeltua kunnon mopolla, pelattua, ja lypsettyä ja ruokittua lehmiä. Kovan työviikon jälkeen sain myös kesätyöpaikan sieltä. Vähän sen jälkeen serkuillanikin oli Tet edessä ja he tulivat tänne Muurameen tettiin. Eli tämän viikon meillä on serkut kylässä.
Siinä ne pelaa isolla koneella samalla kun minä kirjoitan kannettavalla juttua tänne virtuaali-blogiin.

Snowflake jota olin mukana tekemässä alusta asti, olin juontajana siellä. Sain "kuulema" kehuja ja minua pyydettiin Toukofestiin samanlaiseen pestiin. Ei tästä tämän enempää.

Elokuvissa olen käynnyt monesti. Voitin 300-skaban ja pääsin 300-elokuvan ennakko näytökseen. Vain muutamien kaverieni ollessa sillon 15, päätin ottaa siskoni mukaan.
Muutenkin olen ollut elokuvissa katsomassa esimerkiksi Epic movien ja mr. beanin kavereitten kanssa.
Viellä tämän 45 päivän sisässä olen ollut Apulannan keikalla Lutakossa (ken on kaikkein kaunein) ja pmmp:n keikalla myös.

Me tukioppilaat toivotimme koulumme uudet seiskat tervetulleiksi. Tutustuttaen uudet luokkalaiset toisiinsa. Kirjeet jaettiin salissa jossa pidettiin puheita ja lopulta avattiin kirjeet. Siitä tuli aika nostalginen olo katsella kun he availivat niitä kirjeitä, tuskin unohdan omaa kirjettäni koskaan. Se oli ruskea ja selvästi isompi kun heidän pieni lappunen (varmaan joku A7). Vietimme heidän kanssa koulupäivän ja tutustutimme heidät toisiinsa, samoilla keinoilla kun meidätkin esiteltiin toisillemme silloin. päivän päättyessä oli teatteri esitys jossa olin mukana, nörttinä. Esitys meni mielestäni ihan hyvin.

Tekstiviestejä olen lähetellyt 750 viimeisen kahden viikon aikana, se on hyvin paljon jos miettii miten pieni minun puhelinlaskuni on ollut (aina) alle 15e. Äidillä on yllätys tulossa poistissa, toivottavasti siitä ei tule mitään suurempaa ongelmaa.

Muuta mitä on tapahtunut tässä lähiaikoina ei oikein ole mainitsemisen arvoista. Siirrytään siis nykyaikaan.

Eli, ajattelin laittaa kuvia galleriaan tämän pitkän ajan jälkeen ja päätikin pistää muutaman kuvan. En lisännyt siksi koska haluaisin kasvattaa vp:täni, mutta siksi että en itsekkään pidä kuvastani.

Ahvenanmaan matkalle lähemme äitini ja pikkuveljeni kanssa tämän viikon perjantaina ja palaamme sunnuntaina. Siellä puhutaan ruotsia, joten voin harjoitella ruotsiani (kai). Tätä varten (en) ole(-/n) harjoitellut kovasti ruotsia, vaikken osaa kirjoittaa ruotsia kunnolla sen puhuminen on varmasti helpompaa (tuskin), mutta jos en osaa sanoa jotain ruotsiksi: sanon sinnepäin sekoittaen englantia ja saksaa ja ruotsia sekaisin, nielaisen lopun jättäen kummallekkin epäselväksi mitä sanon ja eleilen etten ymmärtänyt mitä hän sanoi
tai koitan puhua englantia tai suomea, pitäisihän Suomessa osata vähäsen suomea.

Koulukin loppuu kohta, mutta (minulle) "merkittävämpi tilaisuus" on ensiviikon keskiviikko (30.5), sillä silloin on kirjoittamani päiväkirjan vuosipäivä. Ajattele, olen kirjoitellut tänne kohta vuoden. En kuitenkaan putkeen, mutta miettinyt aina välillä mistä kirjoittaisin.
Kirjoitan vuosi päivänä lisää jos mieleeni tulee asiaa jota haluasin täällä itsekseni kirjoittaa ja höpistä.

Nyt kun olen lukenut tekstini monesti läpi ja todenut että siinä ei ole yhtäkään kitjoitus virhettä. Lopetan siis tekstini tähän.







Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.